Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Color Smart estimează o creştere a vânzărilor în 2023

S.B. Ştirile Zilei /

Color Smart estimează o creştere a vânzărilor în 2023

Color Smart, unic importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandurilor premium şi premium plus Novacolor, Color Smart şi Pittsburgh Paints, se axează în continuare pe livrarea de soluţii personalizate pentru clienţi şi consiliere pe parcursul tuturor etapelor de amenajare.

Pachetele personalizate de servicii includ: consultanţă în alegerea vopselelor şi texturilor, estimarea şi calcularea bugetelor, suport tehnic pentru pregătirea vopselelor, consiliere în şantier, recomandări de specialişti şi chiar aplicarea produselor cu echipele interne Color Smart.

"Am sesizat că oamenii îşi găseau cu dificultate specialişti care să aplice vopsele decorative pretenţioase. Prin urmare, am creat acest model unic de business în România, în care clienţii sunt consiliaţi pe parcursul tuturor etapelor unei amenajări. Am avut nevoie de câţiva ani pentru a pune la punct toate detaliile. În primă fază, am făcut tot posibilul pentru a creşte, evalua şi dezvolta echipele de aplicatori. Apoi am pus accent pe serviciile de consultanţă, de bugetare şi suport tehnic. Prin această vânzare consultativă şi serviciile premium oferite am crescut gradul de satisfacţie al clienţilor, care nu doar că revin, dar ne şi recomandă altora", declară Cătălina Trupşor, fondatoare şi CEO Color Smart Distribution.

În prezent, showroom-urile Color Smart din Bucureşti, Constanţa, Bacău şi Timişoara au echipe dedicate de consultanţi, iar în fiecare dintre cele 13 magazine partenere există câte 2-3 consultanţi. Cu toţii cunosc foarte bine produsele şi ştiu exact ce trebuie să recomande în funcţie de cerinţele şi preferinţele clienţilor. Variantele pe care le pot alege din gamele de vopsele premium şi premium plus sunt multiple. La Color Smart, fiecare culoare se testează sub lampa de lumini şi orice textură poate fi văzută sau atinsă pe panouri special realizate. Clienţii primesc asistenţă şi în calcularea bugetului pentru a obţine rezultatele dorite la un raport calitate-preţ corect. În acelaşi timp, pot apela şi la echipele de aplicatori profesionişti Color Smart, care au abilitatea de a realiza proiectele de amenajare, la nivelul de calitate dorit şi la termenele stabilite.

"Produsele premium şi premium plus pe care le comercializăm nu sunt uşor de ales sau de aplicat. De aceea, este important să ne implicăm în proiecte pentru a ne asigura că rezultatele vor fi la nivelul aşteptărilor. Ne interesează să le creăm clienţilor noştri o experienţă excepţională, să le arătăm mereu că ne pasă de nevoile lor, să fim proactivi şi, de câte ori e posibil, să le oferim mai mult decât se aşteaptă.

Prin furnizarea acestor servicii excelente am câştigat încrederea clienţilor şi ne-am construit o reputaţie solidă în industrie. În 2022, proiectele la cheie au reprezentat aproximativ 20% din veniturile Color Smart, iar pentru acest an vizăm creşteri considerabile pe acest segment", spune Cătălina Trupşor.

În plus, din 2021, Color Smart a organizat peste 20 de workshop-uri, unde atât clienţii finali, cât şi designerii, arhitecţii sau aplicatorii au putut testa vopselele şi realiza propriile panouri, sub îndrumarea maeştrilor aplicatori. În cele câteva ore petrecute la aceste ateliere de creaţie, oamenii înţeleg mai bine provocările pe care le întâmpină aplicatorii şi ce înseamnă să ducă la bun sfârşit o amenajare premium.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional