Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2023

Comnord Development anunţă lansarea oficială a proiectului "The Suburb"

S.B. Ştirile Zilei /

Comnord Development anunţă lansarea oficială a proiectului "The Suburb"

Comnord Development anunţă lansarea oficială a proiectului "The Suburb", un cartier rezidenţial în localitatea Buftea, poziţionat la doar 15 minute de Bucureşti.

Lucrările au fost programate să înceapă din luna Martie a acestui an, investiţia urmând să depăşească 35 de milioane de euro. Grupul de companii Comnord se distinge prin faptul că oferă garanţia unui dezvoltator recunoscut pe piaţa din România, cu o activitate de peste 30 de ani. Vânzările proiectului vor fi asigurate de catre compania Kingsmen Estate, agenţie imobiliară cu experienţă pe piaţa de locuinţe premium.

Astfel, consultanţa de specialitate va fi pusa in valoare viitorilor proprietari, în vederea stabilirii celei mai bune opţiuni locative.

"Suntem foarte entuziaşti în privinţa acestui nou proiect pe piaţa rezidenţială. Are toate calităţile pentru a genera un nou pol de dezvoltare imobiliară în Buftea şi pentru a schimba dinamica zonei. Amplasamentul e perfect, făcând abstracţie de aglomeraţia Bucureştiului, dar cu un acces extrem de facil şi fără deconectarea de la efervescenţa unui oraş cosmopolit precum capitala României. Calitatea construcţiei este la standarde superioare, finisajele sunt atent alese, iar preţurile mai mult decât competitive. În plus, în Buftea există toate facilităţile necesare de shopping, relaxare, educaţie (creşă, grădiniţe, şcoli şi licee) şi multe alte atracţii. Toate aceste facilitaţi vor genera interesul celor care doresc să schimbe peisajul urban din Bucureşti cu un loc rezidenţial mult mai calm şi liniştit ce întruneşte toate elementele unei vieti de calitate", au declarat Bogdan Gabriel Cambera si Tudor Mihai, Managing Partners Kingsmen Estate.

Amplasat într-una dintre cele mai efervescente zone din Buftea, pe o suprafaţă de 47,500 metri pătraţi, The Suburb este un concept modern pe piaţa imobiliară şi va fi deveni rapid un reper urban pentru bucureştenii care îşi doresc un alt stil de viaţă.

The Suburb este pregătit să devină destinaţia numărul 1 pentru persoanele active care îşi doresc să evadeze din aglomeraţia Bucureştiului departe de trafic şi agitaţie, bucurându-se de acelaşi confort precum locuitorii din Bucureşti, la câteva minute distanţă de zonele de relaxare şi shopping, de unităţile de învăţământ sau centrele medicale.

De ce să alegi The Suburb

Situat la 5 minute distanţă de Gara Buftea, The Suburb dispune in cele 4 faze de construcţie de peste 500 de apartamente, de la garsoniere eficient gândite până la apartamente spaţioase de patru camere sau duplexuri elegante. Iar unul din punctele forte al noului ansamblu de locuinţe îl constituie preţul, unul imbatabil pentru această perioadă, mai exact 1.110 euro/metru pătrat util, alături de numeroase alte beneficii şi facilităţi, specifice unei comunităţi private.

Fără îndoială, preţul va accesa într-o proporţie foarte mare noile schimbări legislative ale aplicării TVA-ului de 5% si Programul Prima Casa.

Proiectul rezidenţial The Suburb va beneficia atât de arhitectura modernă, finisaje de calitate şi locuri de parcare individuale situate în suprateran, cât şi de proximitatea centrelor comerciale, grădiniţelor, şcolilor, liceelor, clinicilor medicale, sălilor de sport, locurilor de joacă şi zonelor de relaxare binecunoscute - Domeniul Stirbey, lacul şi pădurea Buftea.

Gândite şi proiectate cu atenţie, blocurile sunt construite după principiile actuale de design, ghidate de nevoile reale ale clientului modern: lumină naturală, linişte, confort, eficienţă şi comuniune cu natura. Totodată, proiectul realizează mixul perfect dintre natură şi urban, mai ales că Buftea se află printre oraşele cu cea mai mare suprafaţă de spaţiu verde per locuitor în România, dar este şi una dintre zonele urbane din ţara noastră cu cea mai bună calitate a aerului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional