Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

COMPARATIV CU ACEEAŞI PERIOADĂ A ANULUI TRECUTCererile pentru materiale de construcţie au crescut cu 15%

M.A. Ştirile Zilei /

Cererile pentru materiale de construcţie au crescut cu 15%

Tot mai multe companii din domeniul comercializării materialelor de construcţii, dar şi din alte domenii conexe şi-au restrâns activitatea, ba mai mult unele sunt pe cale să închidă, declară Adina Lazar, General manager magazinul-meseriasului.ro.

"Având în vedere că de 10 ani activăm în mediul online, am observat, în ultima lună, o creştere de 15 % a cererii în online a materialelor de construcţie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut," transmite Adina Lazar. Obişnuiţi cu o dinamică imprevizibilă a vânzărilor de materiale de construcţie, la început de an, am observat că, încă de la debutul pandemiei, tot mai mulţi români au cautat o alternativă la magazinele ce comercializează astfel de materiale de construcţie în mod tradiţional şi s-au îndreptat către cumpărăturile din on-line."

"De asemenea, operatorii noştri ne-au semnalat faptul că românii, îngrijoraţi de situaţia actuală, le adresează acestora întrebări precum: dacă mai există stocuri, dacă se mai livrează la domiciliu, dacă se percep costuri suplimentare. Răspunsul operatorilor noştri este unul clar: stocuri există, se livrează la domiciliu ca şi până acum, iar costuri suplimentare, de criză, nu există. Ba mai mult, în acest context am mărit numărul produselor pe care le comercializăm tocmai pentru că dorim să fim competitivi", declară Adina Lazar

Potrivit sursei citate, daca în ianuarie, clientul www.magazinul-meseriasului.ro era din firme de construcţie, meseriaşi şi persoane fizice în căutare de soluţii & sisteme de ultimă generaţie, în plină criză COVID-19, aceştia sunt acum cu preponderenţă meseriaşi şi persoane fizice aflate în carantina ce aleg sa îşi renoveze casele şi gospodăriile.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional