Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

COMUNICAT DE PRESĂAlukönigstahl - 25 de ani de excelenţă în România

Ştirile Zilei /

Alukönigstahl - 25 de ani de excelenţă în România

Alukönigstahl, lider pe piaţa sistemelor din aluminiu şi oţel, împlineşte 25 de ani de performanţă şi inovaţie în România. Pionieră în industria anvelopelor pentru clădiri, compania şi-a adus contribuţia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte şi construcţii reprezentative pentru care a identificat soluţii arhitecturale complexe, menite să optimizeze eficienţa energetică şi sustenabilitatea.

Prezentă pe piaţă din 1995, Alukönigstahl reprezintă un etalon de excelenţă şi creativitate în industria în care activează. Pe parcursul activităţii în România, Alukönigstahl s-a implicat în proiecte de anvergură şi a asigurat cele mai eficace soluţii tehnice pentru clădiri de birouri emblematice precum Sky Tower (Bucureşti), City Gate Towers (Bucureşti), Cluj Business Center (Cluj). Printre construcţiile notabile recent finalizate se numără: clădiri de birouri - Globalworth Square (Bucureşti), Ana Tower (Bucureşti), UBC Timişoara (Timişoara), Coresi Business Campus (Braşov); ansambluri rezidenţiale: Luxuria Residence (Bucureşti), Cortina Academy (Bucureşti), Cloud 9 Residence (Bucureşti), 102The Adress (Bucureşti), Neo Mamaia (Constanta) şi Isho LivingU1 (Timişoara).

Preocuparea constantă şi grija pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător au stat la baza deciziei de aimplementa produse certificate C2C - "CradletoCradle", alături de partenerul său de peste 60 de ani, Schuco International. Astfel, Alukönigstahl a devenit una dintre primele companii care a oferit astfel de soluţii în România. Inovaţia oferită de conceptul de proiectare C2C o reprezintă atenţia strictă pentru eficientizarea resurselor şi sustenabilitatea, o abordare integrată reflectată şi astăzi în sistemele pentru uşi, ferestre şi pereţi cortină marca Schuco.

"De peste 25 de ani, scriem istorie arhitecturală în România şi contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor prin proiectele de clădiri moderne în care ne implicăm. Ne mândrim cu faptul că astăzi Alukönigstahl este lider în sectorul construcţiilor de ferestre şi faţade. Produsele şi serviciile de înaltă calitate, soluţiile tehnice optime care valorifică eficienţa şi sustenabilitatea lor, alături de satisfacţia clienţilor, conştientizarea constantă a costurilor şi rentabilitatea antreprenorială maximă, toate acestea stau la baza succesului nostru. Vom continua să ne implicăm în dezvoltarea pieţei de profil şi să investim în expertiza tehnică a angajaţilor noştri. Pe termen lung, ne dorim să rămânem un partener de încredere pentru partenerii noştri şi un angajator de încredere pe piaţă. De asemenea, vom investi în continuare în digitalizarea proceselor proprii pentru a răspunde provocărilor şi cerinţelor pieţei actuale, afirmă Attila Beer, Administrator Alukönigstahl SRL.

Nivelul de expertiză al companiei şi atenţia pentru eficienţa soluţiilor şi sistemelor pe care le propune, au transformat Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât şi pentru arhitecţi, fiind recunoscut astăzi drept un jucător principal pe piaţa locală.

Cu toate că 2020 a fost un an al incertitudinilor cauzate de pandemie, compania a răspuns cu determinare provocărilor, prin adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru protecţia angajaţilor şi adaptarea afacerilor companiei la noul model de business global. În primele zeceluni ale anului 2020, compania AKS a înregistrat o cifră de afaceri de 17,5 mil. euro, conformă aşteptărilorşi evoluţiei pieţei de profil.

Alukönigstahl este o companie activă în Europa Centrală şi de Sud-Est, care se află la a patra generaţie în proprietatea familiei König. Munca în echipă şi dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziţia de lider de piaţă. De peste 60 de ani există o alianţă cu doi producători internaţionali de sisteme: Schuco, lider mondial al sistemelor din aluminiu şi experţi în PVC şi Jansen, specialist în profile din oţel.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro şi paginile sale de Facebook, LinkedIn şi Instagram.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional