Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Construcţia primei faze a proiectului rezidenţial Above va fi demarată în semestrul al doilea din 2022

G.U. Ştirile Zilei /

Construcţia primei faze a proiectului rezidenţial Above va fi demarată în semestrul al doilea din 2022

Organizat în jurul conceptului de grădină urbană, ABOVE, ansamblul de imobile cu funcţiuni mixte, compus din locuinţe colective, spaţii comerciale şi servicii, va cuprinde cinci corpuri de clădiri, dezvoltat în două faze de execuţie. Construcţia fazei I va fi demarată în S2 2022, pe terenul aflat în proprietatea Metav SA, situat în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, cu termen de finalizare de 24 de luni, se arată într-un comunicat de presă.

"ABOVE îşi propune să reprezinte un ansamblu urban iconic in cea mai vibrantă zonă de dezvoltare, ce se va remarca prin rafinamentul formei arhitecturale. Cu vederi panoramice spectaculoase, apartamentele ABOVE sunt completate de facilităţi exclusive, precum: Spa & Fitness, cu piscină interioară şi saune, Hub & Spoke Lounge, un spaţiu de unde poţi lucra oricând sau te poţi bucura de timpul liber, Piaţeta Urbană ce cuprinde o întreagă zonă de promenadă şi galerii comerciale, atent împletite cu peisajul urban de grădini şi terase de peste 8600 mp.", au declarat reprezentanţii ABOVE.

Amplasat într-una dintre cele mai efervescente şi cosmopolite zone din Capitală, Floreasca-Barbu-Vacarescu (Şos. Fabrica de Glucoză), ABOVE va fi un reper urban impunător. Prima fază a proiectului va cuprinde două turnuri 3S+D+P+18 etaje, cu zone de lobby spectaculoase la care se adaugă spaţii pentru restaurant, coffee shop şi alte servicii comerciale. Tot în această fază se va dezvolta şi un corp de clădire cu regim de înălţime 3S+D+P+10 etaje duplex, cu facilităţi de recreere la nivelul parterului şi demisolului, respectiv sală de fitness, piscină, spa şi un spaţiu multifuncţional de tip hub & spoke.

Începerea construcţiei primei faze a proiectului este estimată pentru semestrul al II-lea din 2022, cu termen de finalizare de 24 de luni.

Potrivit sursei citate, a doua fază a proiectului cuprinde două corpuri de clădire 3S+P+9 etaje, amplasate complementar, cu scopul de a crea o grădină urbană generoasă, cu alei şi spaţii de recreere. Ansamblul are un regim de înălţime variabil, conceput special pentru a oferi vizibilitate panoramică asupra împrejurimilor din toate corpurile de clădire, pentru a asigura locatarilor un nivel ridicat de confort şi calitate a vieţii.

100 milioane de euro, venituri realizate în ulimii 4 ani (din proiectele rezidentiale realizate la nivelul grupului)

Cele mai recente dezvoltări rezidenţiale din portofoliul grupului sunt Belvedere Residences Faza 1 si Faza 2, (Fabrica de Glucoză 6-8), Zenville (Mircea Eliade nr.10), iar în stadiu avansat de proiectare se află un nou ansamblu de case în Pipera, pe un teren de 32.000 mp.

Pe lângă proiectele aflate în desfăşurare, compania urmăreşte şi noi oportunităţi de dezvoltare în zona de Nord a Bucureştiului. Potrivit reprezentanţilor săi, pe piaţa imobiliară există o cerere crescută şi susţinută, mai ales pe segmentul propus de companie. Cererea constă în concepte de ansambluri cu funcţiuni mixte, compuse din locuinţe colective, proiectate atent, dotate cu cele mai noi tehnologii, alături de zone de servicii, completate de facilităţi exclusiviste şi spaţii verzi mari.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Companii

Internaţional