Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Creştere de 12% a cifrei de afaceri Reynaers Aluminium România în 2020

G.B Ştirile Zilei /

Creştere de 12% a cifrei de afaceri Reynaers Aluminium România în 2020

În pofida crizei sanitare, Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, a încheiat 2020 cu o creştere de 12% a cifrei de afaceri, evoluţie datorată în special proiectelor imobiliare de anvergură în care produsele Reynaers sunt implicate pe plan local, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, printre cele mai importante proiecte care au contribuit la creşterea business-ului Reynaers Aluminium România se numără Sema Parc, Ţiriac Tower, One Mircea Eliade, Neo Floreasca Lake, precum şi multe alte proiecte cu o complexitate ridicată.

"Şi pentru business-ul nostru anul trecut a fost o provocare din toate punctele de vedere. A fost un an de schimbare şi adaptare constantă pe care l-am finalizat însă în creştere, atât la nivel de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte extinderea portofoliului nostru - atât prin lansări de produse noi, cât şi prin preluarea distribuţiei Forster pentru soluţii de oţel, produse pe care deja le ofertăm în proiectele noastre din România.", a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Potrivit companiei, în prezent, cele mai multe soluţii de tâmplărie sunt livrate către proiecte din segmentul rezidenţial, aprox. 40%. Pe loc secund se clasează segmentul office, cu 30% din totalul proiectelor companiei, în timp ce din sectoarele de retail şi depozite provin cele mai puţine comenzi, respectiv 20 şi 10% din total, se mai adaugă în comunicat.

În ceea ce priveşte cele mai solicitate produse, reprezentanţii Reynaers afirmă că produsele pentru uşi şi ferestre, uşile glisante şi pereţii cortină au fost cele mai utilizate în proiectele din ultimul an.

Pentru anul în curs, compania estimează un ritm de creştere similar cu cel din 2020 şi o evoluţie constantă a segmentului rezidenţial. În acest sens, Reynaers Aluminium România a demarat deja livrările pentru Crown Towers, unul dintre cele mai noi proiecte cu funcţiune mixtă - office şi rezidenţial, din Bucureşti. Totodată, acesta este şi primul proiect din România care va integra noul sistem Masterpatio pentru uşi glisante.

De asemenea, la începutul acestui an, compania a anunţat deschiderea a trei noi showroom-uri în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, ca parte din strategia de dezvoltare pe piaţa locală. Toate cele trei spaţii au fost realizate pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanţi şi nu în ultimul rând beneficiarii finali. Astfel, showroom-urile combină atât aspectele tehnice, cât şi cele de design ale brandului Reynaers, arată sursa citată.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective