Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

CTP finalizează structura CTP Arad West, cu peste 40% din spaţii preînchiriate

T.B. Ştirile Zilei /

CTP finalizează structura CTP Arad West, cu peste 40% din spaţii preînchiriate

CTP a finalizat structura celui mai recent spaţiu de producţie şi logistică din vestul României: CTPark Arad West, potrivit unui comunicat al CTP, remis redacţiei. Parcul industrial este amplasat în Arad, un important centru industrial şi nod de transport, aproape de graniţa cu Ungaria şi Serbia. Prima fază a CTPark Arad West cuprinde aproximativ 44.000 mp şi este deja preînchiriată în proporţie de peste 40%, fiind programată să fie finalizată în primul trimestru al anului 2024, se mai arată în comunicat.

CTPark Arad West se află în principala zonă industrială a oraşului Arad şi este situat ideal pentru accesul la multiple legături de transport, fiind la 1 km de şoseaua de centură, la 3 km de centrul oraşului Arad şi la 7 km de Aeroportul Internaţional Arad. Parcul are o vizibilitate ridicată şi acces direct la autostrada A1 şi la viitoarea autostradă Bucureşti-Timişoara-Arad-Nădlac, care formează coridorul de transport pan-european, care leagă Europa de Vest de Europa de Sud-Est, transmite sursa citată.

Odată finalizată, clădirea de 12 metri înălţime va oferi o instalaţie de depozitare eficientă şi de înaltă calitate pentru produse şi/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficienţă energetică şi economică pentru clienţi. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelentă pentru o funcţionare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum şi cu spaţii verzi amenajate şi zone de relaxare şi include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmând să fie instalate pe acoperiş, informează CTP.

Parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 mp în mai multe clădiri de diferite tipuri, atât pentru companii medii, cât şi pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce îl plasează pe harta oficială a parcurilor industriale strategice din România şi oferă o serie de beneficii pentru rezidenţii săi, se mai arată în comunicat.

CTPark Arad West este dezvoltat pentru a obţine o certificare de sustenabilitate BREEAM Excellent, transmite sursa citată. La fel ca toate parcurile CTPark, CTPark Arad West îşi propune să sporească calitatea vieţii la locul de muncă şi să îmbunătăţească starea de bine prin oferirea de spaţii exterioare şi amenajări peisagistice de calitate, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi şi familiile acestora, dar şi pentru comunitate, în general, informează CTP.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional