Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2023

CTP livrează un centru logistic de 35.000 mp pentru A&D Pharma - Dr.Max Group

F.D. Ştirile Zilei /

CTP livrează un centru logistic de 35.000 mp pentru A&D Pharma - Dr.Max Group

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator listat de spaţii industriale şi logistice din Europa Continentală, a livrat un depozit built-to-suit (personalizat) cu o suprafaţă de aproximativ 35.000 mp pentru A&D Pharma - Dr.Max Group, se arată într-un comunicat de presă.

CTPark Mogoşoaia este amplasat pe Şoseaua de Centură a Capitalei şi consolidează portofoliul CTP România de peste 2,1 milioane mp in total, dintre care 1,5 milioane mp sunt în Bucureşti.

"Cooperarea noastră cu A&D Pharma - Dr.Max Group a început în 2020 şi în mai puţin de doi ani, am livrat cu succes peste 45.000 mp în două locaţii, Bucureşti şi Sibiu, CTPark Mogosoaia fiind cu siguranţă un depozit flagship atât pentru noi, cât şi pentru A&D. Pharma - Dr.Max Group. Este cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat în timp record şi în bugetul stabilit, conform standardelor şi calităţii recunoscute aleCTP", a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

În afară de CTPark Mogoşoaia, CTP deţine alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei, inclusiv în vest (CTPark Bucharest West şi CTPark Bucharest, pe Autostrada A1), în nord (CTPark Chitila şi CTPark Bucharest North) şi în sud, în Popeşti - Leordeni (CTPark Bucharest South).

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional