Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2023

CTP livrează un depozit de 10.000 mp pentru FineStore

F.D. Ştirile Zilei /

CTP livrează un depozit de 10.000 mp pentru FineStore

CTP, proprietar şi dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din Europa, a livrat pentru FineStore un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ştefăneşti - Afumaţi din nordul Capitalei, arată un comunicat al companiei remis Redacţiei.

"FineStore este un client excelent pentru un spaţiu foarte bun - ceea ce face ca lucrurile sa mearga bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opţiunea ideală pentru clienţii care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este foarte bine localizat pe centura de nord a Bucureştiului, cu o infrastructură bună şi un acces facil în oraş", a declarat Ana Dumitrache, Managing Director CTP România.

Tranzacţia a fost consiliată de compania de consultanţă imobiliară iO Partners.

Depozitul de aproape 10.000 mp livrat pentru FineStore susţine planurile de extindere ale companiei, oferind acces facil către toate marile oraşe din ţară, se mai arată în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional