Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

CU 268 DE APARTAMENTELuxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

A.V. Ştirile Zilei /

Luxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

Luxuria Residence, primul proiect de lux dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziţiei, a efectuat recepţia cu autorităţile pentru a doua etapă de dezvoltare, potrivit unui comunicat al companiei, care menţionează că recepţia a fost realizată pentru patru clădiri cu un total de 268 de unităţi.

Unităţile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vastă: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum şi duplex-uri şi penthouse-uri. Apartamentele au suprafeţe de la 75 până la 349 mp, înălţimi de 2,8 - 3 m şi beneficiază de un design modern, cu finisaje de lux. Până la 30 iunie, 31% din unităţile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Cea de-a doua fază de dezvoltare integrează spaţii verzi generoase, grădini şi un lobby destinat tuturor locuitorilor din cartier, pentru activităţi diverse: networking, lucru remote, întâlniri sau lectură şi relaxare.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A şi în prezent este singurul proiect rezidenţial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenţilor.

Întreg proiectul Luxuria Residence, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafaţă fiind alocată spaţiilor verzi. Locuinţele din cartierul Luxuria sunt completate de o gamă de facilităţi precum: acces securizat în ansamblu, pază umană, supraveghere video şi recepţii disponibile 24/7, parcări exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge şi locuri de joacă pentru copii. Locaţia proiectului asigură conectivitatea cu centrele de interes ale oraşului, precum parcuri, spitale, unităţi educaţionale, restaurante şi cluburi de wellness şi centre comerciale.

Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul proiectului, are o experienţă de 29 de ani pe piaţă, iar de-a lungul activităţii sale, a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence. Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, anul acesta, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, care va include 18 vile şi 673 de apartamente.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional