Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:Agroland deschide cel mai mare magazin al reţelei în cadrul proiectului Penny Center Fundeni

S.B. Ştirile Zilei /

Agroland deschide cel mai mare magazin al reţelei în cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reţeaua de magazine specializată în comercializarea de produse agricole Agroland, înfiinţată în 1997 în Timişoara, inaugurează prima unitate Agroland MEGA din Bucureşti şi cel mai mare magazin din reţea în cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucureştean Fundeni, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Agroland MEGA Fundeni este cel de-al şaselea magazin de acest tip din cadrul reţelei, desfăşurat într-un spaţiu de 550 metri pătraţi. Agroland se alătură proiectului Penny Center Fundeni al cărui mix de retaileri mai include un supermarket Penny, magazinele Pepco şi JYSK, precum şi o spălătorie auto. Agroland MEGA este un concept de magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie şi hobby farming-ului, având o suprafaţă de 3-4 ori mai mare decât magazinele Agroland tradiţionale.

Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: "Odată cu creşterea interesului consumatorilor pentru îmbunătăţirea spaţiului de casă şi grădină, acest tip de magazin, extrem de dezvoltat în zona de Vest a Europei, va fi din ce în ce mai căutat şi pe piaţa locală. Ne bucurăm să contribuim astfel la deschiderea unui concept nou în Bucureşti, şi, împreună cu REWE Group, să putem dezvolta parteneriate puternice şi susţine brand-uri româneşti. Deşi segmentul de retail a fost puternic afectat din cauza crizei sanitare, centrele comerciale de tip retail park sau galeriile comerciale cu acces facil au fost preferate de consumatori în detrimentul mall-urilor, trend ce credem că se va păstra şi în perioada următoare."

Penny Center Fundeni este un proiect al grupului german REWE, parte a unei reţele de parcuri de retail prezente în Bucureşti, Buzău, Brăila, Târgovişte şi Ploieşti. Gradul de ocupare al acestui portofoliu administrat de Cushman & Wakefield Echinox este de 100%.

Horia Cardoş, Director General, Agroland:"Deschiderea primului magazin Agroland MEGA din Bucureşti a fost o provocare pentru noi, implicând toată echipa de management. Ne dorim şi suntem convinşi că acest magazin va fi un succes şi vom reuşi, alături de ceilalţi retaileri, să servim nevoile zecilor de mii de familii care locuiesc în apropierea Penny Center Fundeni."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional