Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:DPD a închiriat 3.500 de metri pătraţi de spaţii de depozitare în VGP Park Arad

S.B. Ştirile Zilei /

DPD a închiriat 3.500 de metri pătraţi de spaţii de depozitare în VGP Park Arad

Compania de curierat DPD îşi continuă expansiunea în România pe fondul creşterii activităţii pe acest segment de piaţă prin închirierea a 3.500 de metri pătraţi de spaţii de depozitare în proiectul VGP Park Arad, situat în apropiere de autostrada A1, tranzacţie intermediată de departmentul industrial al companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox a oferit suport companiei în analiza opţiunilor şi în alegerea soluţiei care să corespundă cerinţelor clientului, precum şi la negocierea termenilor comerciali ai tranzacţiei.

Ştefan Rădeanu, Director Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: "Creşterea pieţei de curierat se reflectă şi în dinamica închirierilor de spaţii de către companiile de curierat din ultimii doi ani, fiind un domeniu cu o efervescenţă crescută prin extinderi de spaţii existente, respectiv crearea unor noi hub-uri pentru distribuţie regională. Această tranzacţie pune bazele unui parteneriat pe termen lung pe care îl avem cu DPD, în condiţiile în care am reuşit să identificăm soluţia optimă, care se potriveşte cel mai bine planurilor sale de expansiune, şi care se va materializa în alte tranzacţii în viitorul apropiat."

Noul spaţiu este al 59-lea depozit pe care DPD îl operează la nivel naţional şi este parte a strategiei companiei de curierat care vizează deservirea rapidă şi eficientă a clienţilor din întreaga ţară. Piaţa de servicii de poştă şi curierat din România este una dintre cele mai dinamice industrii atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât şi ca număr de angajaţi, pe fondul creşterii ponderii e-commerce-ului în totalul vânzărilor de retail, dar şi al diversificării produselor comercializate on-line.

Karla Codrea, CEO DPD România: "Fiecare depozit pe care îl deschidem urmăreşte strategia companiei de extindere şi îmbunătăţire a serviciilor de care beneficiază clienţii noştri. Mulţumim partenerilor noştri care au înţeles cât de importante sunt aceste aspecte pentru noi şi ne-au pus la dispoziţie un spaţiu optim."

Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP: "Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu DPD şi să le urăm bun venit în VGP Park Arad, pe lângă unitatea pe care o ocupă în VGP Park Timişoara. Acest lucru demonstrează locaţia premium a parcului nostru şi accesul facil atât la autostrada A1, cât şi la centrul oraşului Arad. Le mulţumim pentru încrederea acordată şi aşteptăm cu nerăbdare să extindem parteneriatul şi în alte locaţii VGP."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii