Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Cushman & Wakefield Echinox: Noriel îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în Botoşani Shopping Center

S.B. Ştirile Zilei /

Cushman & Wakefield Echinox: Noriel îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în Botoşani Shopping Center

Noriel deschide un magazin în centrul comercial Botoşani Shopping Center, unul dintre cele mai importante proiecte de retail din oraş. Noriel a închiriat un spaţiu de aproximativ 300 de metri pătraţi în cadrul proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Acesta este al 91-lea magazin pe care Noriel îl operează la nivel national şi al doilea din Botoşani.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Cererea de spaţii de retail se menţine la niveluri ridicate, pe fondul dorinţei retailerilor de a-şi extinde prezenţa la nivel naţional. Este de remarcat faptul că pe lângă brandurile internaţionale care continuă să genereze mare parte din această cerere, o pondere importantă o au şi retailerii locali, iar Noriel este unul dintre cei mai activi, având în vedere planurile lor de dezvoltare viitoare. Retailerii vizează în mod special proiecte care oferă un mix de chiriaşi adaptat consumatorilor cărora se adresează, punând un accent deosebit şi pe locaţia acestora în condiţiile în care proximitatea a devenit un cuvânt cheie pe piaţa de retail."

Noriel este un retailer omnichannel cu 90 de magazine răspândite în întreaga ţară şi oferă cea mai largă gamă de jucării si jocuri pentru copii din România.

Simona Bujorianu, Managing Director Noriel: "Ne dorim să menţinem ritmul de extindere al reţelei pentru a ajunge cât mai aproape de clienţii noştri. Noriel este singurul lanţ de magazine dedicat jucăriilor şi jocurilor, cu acoperire la nivel naţional, având magazine în toate marile oraşe. Avem în portofoliu branduri foarte cunoscute, precum Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, LOL, LEGO, Maisto şi multe altele. De asemenea, producem jucării şi jocuri sub brandurile proprii Maia, Dollz'n More, Cool machines, Crafy, Minibo, Smile Games".

Magazinul Noriel se alătură unui mix variat de chiriaşi - branduri internaţionale, naţionale şi locale consacrate, prezenţi în centrul comercial. Botoşani Shopping Center are o suprafaţă totală de 22.031 metri pătraţi, din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 metri pătraţi. Printre principalii retaileri din galeria comercială a centrului sunt JYSK, Decathlon, Sportisimo, Noriel, New Yorker, Mado, Beauty Mania şi Renault.

Mircea Câmpanu, Director Botoşani Shopping Center: "Deschiderea magazinului Noriel din Botoşani Shopping Center va fi întâmpinată cu mare entuziasm şi va reprezenta un punct de atracţie pentru clienţii noştri. Suntem bucuroşi că mixul de chiriaşi este completat de cel mai cunoscut brand de jocuri şi jucării, astfel, împreună vom oferi o experienţă de cumpărături desăvârşită pentru întreaga familie."

Despre Botoşani Shopping Center

Botoşani Shopping Center, inaugurat în noiembrie 2011, îşi propune să devină cel mai reprezentativ proiect de retail al oraşului Botoşani. Un loc în care să găseşti branduri importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior şi cărora li se adaugă zonele dedicate evenimentelor şi expoziţiilor, precum şi acţiunilor socio-culturale.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional