Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Daikin lansează noul mini VRV 5

C.B. Ştirile Zilei /

Daikin lansează noul mini VRV 5

Daikin anunţă trei premiere importante ce stabilesc noi standarde în materie de inovaţie şi eficienţă: noul sistem Daikin Mini VRV 5, schema inovatoare L∞P şi sistemele de control inteligent, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, sistemul VRV 5 va fi disponibil în România începând cu toamna anului 2020. Inovaţiile au fost prezentate în cadrul evenimentului VRV Summit 2020 organizat de Daikin săptămâna trecută la Copenhaga, unde au participat peste 500 de parteneri Daikin.

Florin Ihora, Commercial Sales Manager Daikin România, a declarat: "Ca producător principal de sisteme HVAC-R - heating, ventilation, air conditioning and refrigeration, Daikin este lider şi în reducerea impactului asupra mediului, prin dezvoltarea de produse cu eficienţă energetică sezonieră ridicată şi prin utilizarea de agenţi frigorifici cu un potenţial de încălzire globală (GWP) mai scăzut. Suntem preocupaţi de neutralizarea emisiilor de CO2, de trecerea la economia circulară şi de un aer mai curat. Ediţia din acest an a summit-ului ne-a oferit ocazia să asistăm şi să explorăm, împreună cu o serie de parteneri din România, la lansarea unei game largi de produse şi servicii inovatoare, menite să ne ducă şi mai aproape de ţelul nostru pentru 2050: zero emisii de CO2".

Daikin Mini VRV 5 este o soluţie de ultimă generaţie care foloseşte agentul frigorific R-32 şi tehnologia Bluevolution pentru o eficienţă mai ridicată şi reducerea costurilor, oferind posibilităţi multiple de instalare. Având un GPW (Global Warming Potential) de 675 şi o cantitate mai mică de agent frigorific, potenţialul de încălzire globală al sistemului VRV 5 este mai scăzut cu 70% faţă de alternativele cu R-410A, oferind în acelaşi timp o eficienţă mai ridicată.

Prin schema inovatoare L∞P, Daikin deschide un nou drum în industrie, reutilizând agentul frigorific în cadrul noilor sisteme VRV. Prin utilizarea de agent frigorific regenerat, având aceeaşi calitate ca agentul frigorific nou, se obţine o economie de producţie de peste 150.000 kg de agent frigorific în fiecare an. L∞P by Daikin permite reutilizarea conductelor, cablajelor şi unităţilor interioare la înlocuirea sistemelelor exterioare cu unitatea VRV şi lansarea dispozitivului de reciclare a agentului frigorific Daikin, care permite instalatorilor să recicleze agentul frigorific pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional