Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Decoplast a deschis un nou depozit în zona Lizeanu, din Capitală

S.B. Ştirile Zilei /

Decoplast a deschis un nou depozit în zona Lizeanu, din Capitală

Decoplast a deschis un nou depozit în zona Lizeanu din Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 410 metri pătraţi, după o investiţie de 30.000 euro.

Depozitul este deschis începând cu 1 mai şi se află pe Strada Brădeşti, numărul 13, sectorul 2, Bucureşti. Decoplast a alocat o investiţie totală de 30.000 de euro pentru dezvoltarea noului deposit, asigurând astfel condiţii optime pentru depozitarea şi manipularea produselor PVC. Compania urmăreşte să îmbunătăţească în mod semnificativ capacitatea de deservire a zonei de Nord a Bucureştiului şi să răspundă astfel cerinţelor în creştere ale clienţilor.

Capacitatea sporită de stocare va permite companiei să îşi consolideze fluxul de distribuţie şi să ofere servicii prompte şi eficiente pe piaţa tâmplăriei PVC.

"Decoplast se dedică în mod constant dezvoltării şi inovării în domeniul PVC şi va continua să investească în extinderea şi modernizarea infrastructurii şi în tehnologiile de producţie, La finalul zilei, obiectivul nostru rămâne acelaşi: să furnizăm clienţilor noştri produse de înaltă calitate şi soluţii durabile", a declarat Mirela Ivaşcu, Managing Partner Decoplast.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional