Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul european al amenajărilor interioare

G.U. Ştirile Zilei /

Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul european al amenajărilor interioare

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de compania românească Delta Studio au câştigat distincţii în cadrul European Property Awards 2020-2021, conform unui comunicat de presă.

Toate cele trei proiecte înscrise în această vară de companie au fost recompensate: Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria "Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidenţial"; Apartamentul MAsculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Drăghia, la categoria "Cel mai bun Design interior într-o Reşedinţă Privată"; cafeneaua Bread & Butter, semnată de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria "Cel mai bun Interior Leisure".

European Property Awards, nivelul regional al International Property Awards, reprezintă un reper în domeniu şi este concursul cu cea mai mare notorietate din industrie. Primirea unei distincţii în cadrul acestei competiţii reprezintă o recunoaştere a excelenţei şi listarea între cei mai distinşi actori internaţionali din domeniu.

Potrivit comunicatului, distincţiile primite de companie şi în acest an reprezintă o confirmare a valorii internaţionale a interioarelor amenajate de Delta Studio, care au concurat cu proiecte semnate de profesionişti din domeniu din toată Europa. Delta Studio va fi premiată oficial în cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfăşurată anul acesta onlinel din cauza contextului pandemic.

În 2019, Delta Studio a fost premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat, iar trei dintre proiectele înscrise au primit distincţia absolută, 5 STARS, atestând excelenţa produselor şi serviciilor oferite.

Cristina Golban, director Delta Studio Design, a declarat: "Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezintă o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza în România amenajări de talie internaţională, în acord cu cele mai actuale tendinţe în design. De asemenea, ne obligă să menţinem standardul ridicat şi exigenţa în toate proiectele pe care le desfăşurăm".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional