Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Dezvoltarea rezidenţială One High District din portofoliul One United Properties primeşte autorizaţia de construire

S.B. Ştirile Zilei /

Dezvoltarea rezidenţială One High District din portofoliul One United Properties primeşte autorizaţia de construire

One United Properties anunţă obţinerea autorizaţiei de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unităţi locative, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 92.000 mp la suprafaţă şi 16.000 mp la nivelul subsolului.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025.

Concepută în jurul noţiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spaţiu de locuit, dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spaţii comerciale şi nu mai puţin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naştere unui adevărat cartier premium. Construită în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenţi un stil de viaţă urban modern şi sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

"One High District completează portofoliul dezvoltărilor de amploare ale One United Properties şi se conturează ca un cartier al viitorului, într-o zonă foarte bună a Capitalei, bine conectată la cele mai importante puncte de interes ale oraşului, precum şi la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim să propunem viitorilor locuitori o experienţă de trai modernă şi sustenabilă, la standarde superioare, ca parte a comunităţii One. Un alt aspect important este că One High District este una dintre primele dezvoltări imobiliare din România prevăzute cu pompe de căldură geotermală, oferindu-le astfel locatarilor o sursă inovatoare şi predictibilă de energie. Vânzările pentru această dezvoltare cu funcţiune mixtă au fost deja deschise, iar opţiunile de accesare a locuinţelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la 5 rate egale sau avans de 30% şi 70% la livrare", spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

One High District va beneficia de cea mai avansată şi prietenoasă cu mediul sursă de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală. Soluţiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantităţi mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse şi sunt mai "curate". În consecinţă, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spaţiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluţiilor tradiţionale, dar şi mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Clienţii One High District au acces la unităţi rezidenţiale diverse, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la apartamente cu două sau trei dormitoare, precum şi la apartamente de tip penthouse duplex. Localizată în sectorul 2 al Bucureştiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum şi către alte puncte de interes ale oraşului - servicii comerciale şi activităţi recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective