Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Dorel Goia a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie TeraPlast

V.I. Ştirile Zilei /

Dorel Goia

Dorel Goia

Consiliul de Administraţie al producătorului român de materiale de construcţii TeraPlast l-a ales joi pe omul de afaceri Dorel Goia în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, pe durata mandatului de administrator, acesta controlând totodată 46,83% din acţiunile companiei.

Structura Consiliului de Administraţie a fost decisă în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, din data de 2 septembrie 2019, scrie News.ro. În prezent, Consiliul de Administraţie al companiei este format din: Magda-Eugenia Palfi, Dorel Goia, Răzvan Stefan Lefter, Liviu Ciupe şi Alexandru Stânean.

Mandatul acestora este valabil din data de 14 septembrie 2019, până în data de 14 septembrie 2020.

Cu o tradiţie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii din România. Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraSteel România şi Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al grupului se desfăşoară în compania independentă TeraPlast Recycling.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din grup, TeraPlast SA, este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective