Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locaţie din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj

G.U. Ştirile Zilei /

Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locaţie din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj

Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locaţie din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Iulius Mall Cluj continuă să-şi îmbogăţească oferta de branduri high end dedicată consumatorilor premium din Cluj-Napoca şi din toată regiunea de nord-vest.

Noua locaţie propune piese vestimentare sinonime cu luxul şi rafinamentul, moderne, destinate bărbaţilor. Colecţiile se remarcă prin piese emblematice ale brandului Ralph Lauren, care oferă atât haine elegante croite cu măiestrie, cât şi îmbrăcăminte sport, dar şi item-uri ale retailerului fashion Gant, ce ies în evidenţă prin calitatea materialelor şi diversitatea generoasă de culori şi detalii.

Potrivit sursei citate, noua locaţie prezintă cel mai recent concept al Gant & Polo Ralph Lauren, care a fost implementat cu succes pe plan internaţional şi reuneşte celebrele cămăşi şi tricouri polo, articole vestimentare reprezentative pentru look-ul Gant şi multe alte piese de înaltă calitate.

Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS, a declarat: "Iulius Mall Cluj continuă să susţină, prin strategia de diversificare a brandurilor prezente în proiect, nevoia publicului de a accesa produse premium. Gant & Polo Ralph Lauren este un concept inedit, nou în ţara noastră, ce aduce într-un singur loc experinţa a două branduri recunoscute în întreaga lume pentru calitatea şi originalitatea produselor."

Conform comunicatului, Polo Ralph Lauren este un brand american fondat în 1967. A început ca o colecţie de gulere pentru bărbaţi, mai târziu a lansat tricoul polo, care l-a făcut cunoscut ca unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume, iar mai apoi a început să îmbrace celebrităţile de la Hollywood, devenind un brand recunoscut şi apreciat şi astăzi în toată lumea. În 2006, Ralph Lauren a devenit primul designer oficial al ţinutelor participanţilor la Wimbledon, iar logo-ul a fost reproiectat cu această ocazie. În prezent, Ralph Lauren are peste 400 de magazine în întreaga lume. Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply sau Lauren sunt unele din colecţiile ce alcătuiesc lumea Ralph Lauren.

Partenerul său Gant este tot un brand american de modă, înfiinţat în 1949. Gant este cunoscut drept brandul ce a introdus stilul în campusul faimoaselor universităţi din cadrul Ivy League. Astăzi, Gant reinterpretează stilul secolului XX la cerinţele secolului XXI, bucurându-se de apreciere sezon după sezon. Gant este prezent în peste 60 de ţări, cu peste 700 de magazine proprii şi 4.000 de puncte de vânzare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional