Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Eden Capital Development investeşte 25 milioane de euro în 172 apartamente de lux dezvoltate în proiectul Cortina126

G.U. Ştirile Zilei /

Eden Capital Development investeşte 25 milioane de euro în 172 apartamente de lux dezvoltate în proiectul Cortina126

Eden Capital Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte rezidenţiale din Bucureşti, va investi aproximativ 25 milioane de euro, în complexul Cortina126, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae nr 126F, în proximitatea Jolie Ville şi Cambridge School of Bucharest, a cărui construcţie a început deja şi care va cuprinde 172 de apartamente de lux, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

La acest moment, proiectul este în faza de execuţie a lucrărilor pentru fundaţie, pe terenul în suprafaţă de 5.500 metri pătraţi.

"Cortina126 este cel mai mic dintre proiectele Cortina, construite sau aflate în dezvoltare (Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest), având în vedere numărul restrâns de unităţi şi se adresează atât celor care doresc o casă adaptată ritmului vieţii actuale sau să facă un upgrade al locuinţei în vederea îmbunătăţirii calităţii condiţiilor de locuire, cât şi investitorilor pentru care zona de nord şi construcţiile din portofoliul EDEN CAPITAL au reprezentat întotdeauna un centru de interes. Investiţia alocată acestui proiect este în jurul a 25 de milioane de euro, reprezentând capital exclusiv propriu. De altfel, niciunul dintre ansamblurile dezvoltate de Eden Capital Development nu a fost finanţat prin accesarea creditelor bancare", a declarat Elena Dumitrache, director vânzări Eden Capital Development.

Potrivit sursei citate, livrarea proiectului este estimată pentru a doua jumătate a anului 2023 şi va include apartamente cu 2,3, 4 şi 5 camere, dintre care 8 penthousuri şi 8 sky pool.

În ceea ce priveşte facilităţile oferite de Cortina126, acestea reprezintă un upgrade al standardelor de calitate şi confort pe care le întâlnim la celelalte proiecte dezvoltate de Eden Capital Development, ceea ce încadrează proiectul în categoria high-end, apartamentele fiind accesorizate în concordanţă cu tendinţele internaţionale de pe piaţa rezidenţială.

"Pe lângă suprafeţele de locuire extrem de generoase şi finisajele high-end care ne dorim să depăşească oricare dintre gamele utilizate în celelalte 3 ansambluri Cortina, am pregătit şi un nou concept de piscine pe acoperişul cladirii - sky pool, alocate celor 8 Penthouse-uri disponibile în proiect. Ansamblul va beneficia atât de spaţii comerciale, cât şi de numeroase zone verzi amenajate conform unui plan peisagistic modern, ce vor completa conceptul exclusivist al Cortina126", a declarat Elena Dumitrache, director vânzări Eden Capital Development.

Conform comunicatului, preţurile vor fi aliniate pieţei high-end de locuinţe de lux, având în vedere zona de dezvoltare şi tipologia de proiect Cortina.

Startul vânzărilor apartamentelor din Cortina126 este prevăzut pentru luna februarie, însă există deja cereri, astfel că a fost deschisă o listă de aşteptare în vederea rezervării anticipate.

Interesul deosebit de crescut pentru acest proiect vine şi din alegerea zonei în care acesta este dezvoltat, cu predilecţie exclusivistă şi pe care vrem să o revitalizăm investiţional prin poziţionarea strategică a Cortina 126.

Locaţia oferă o gamă diversificată de facilităţi, care acoperă tot spectrul nevoilor celor care locuiesc aici, iar interesul pentru dezvoltare este accentuat şi prin viitoare investiţii pe care Eden Capital Development le va realiza în aceeaşi zonă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Companii

Internaţional