Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2023

EDUARD UZUNOV, PREŞEDINTELE REGATTA:"Valoarea clădirilor de birouri cu acces facil la Magistrala 6 a metroului va creşte considerabil"

S.B. Ştirile Zilei /

"Valoarea clădirilor de birouri cu acces facil la Magistrala 6 a metroului va creşte considerabil"

Valoarea clădirilor de birouri care vor avea acces facil la Magistrala 6 a metroului din Bucureşti va creşte considerabil, este de părere Eduard Uzunov, Preşedintele Regatta.

Totodată, acesta consideră că, în afara clădirilor de birouri, va creşte şi interesul dezvoltatorilor imobiliari, pentru terenurile cu acces la Magistrală.

"Conform comunicatului de presă al Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost desemnat câştigătorul Contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii Tokyo - Aeroport Internaţional Henri Coandă, din alcătuirea Magistralei 6 a Metrorex. Durata lucrătorilor este de 48 de luni de la data emiterii Ordinului de începere!

Marile întrebări ale momentului ar fi:

Care va fi dinamica din piaţa imobiliară, în acest context?!

Ce grade de flexibilitate va câştiga şi cine va avea câştig de context?

Rezidenţial sau business?!

Cred că o influenţă considerabilă se va resimţi în zona de business imobiliar, în speţă în partea de clădiri de birouri, unde previzionez o creştere în valoare a clădirilor care au acces facil la metrou.

În egală măsură, vă spun că va creşte şi interesul dezvoltatorilor imobiliari, pentru terenurile cu acces la Magistrală. Desigur, nu trebuie să scoatem din calcul zona dezvoltărolor rezidenţiale. Aici, sunt sigur că vom vedea atât o creşte a interesului investitorilor pe termen lung, cât şi a vânzărilor off-plan.

În ceea priveşte persoanele fizice, cred că vom avea de-a face cu un exod de vânzări şi închirieri, pe întreaga zonă a Magistralei.

Şi să nu uităm IMM-urile din zonele adiacente Magistralei, care vor crea noi oportunităţi.

Aici mă refer, desigur, la cele care prin politica de dezvoltare pe termen mediu-lung, se aliniază dinamicii imobiliare a zonei în care îşi desfăşoară activitatea.

Va fi o cursă interesantă căreia i s-a dat startul acum, iar cei care vor acţiona la timp vor fi marii beneficiari" spune Uzunov.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional