Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

Electrogrup - proiect rezidenţial în valoare de 5,6 milioane de euro

C.B. Ştirile Zilei /

Electrogrup - proiect rezidenţial în valoare de 5,6 milioane de euro

Electrogrup anunţă demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidenţial CITTA' Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, în valoare de peste 5,6 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup declară: " Experienţa noastră demonstrată în proiectele de construcţii din România şi alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din Bucureşti al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafaţă de aproximativ 5.500 de metri pătraţi utili, ce constă intr-o clădire rezidenţiala cu 11 etaje şi două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din regiunea estică a Capitalei."

Potrivit sursei citate, lucrările au pornit în luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimată la un an. . Suprafaţa construită desfăşurată depăşeşte 13.100 de metri pătraţi, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două şi trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari, boxelor şi adăpostului halei.

Michele Nusco, Preşedinte, Nusco Imobiliara, anunţă: "În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA' Residential Park şi vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei."

Situat în Sectorul 2, cu acces facil din Şoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include şi amenajări exterioare ce vor consta în spaţii verzi şi locuri suplimentare de parcare. Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidential va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional