Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Element Industrial anunţă finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1

D.I. Ştirile Zilei /

Element Industrial anunţă finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1

Element Industrial anunţă finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1 în zona Chitila. Depozitul, în suprafaţă de 20.000 mp, a fost închiriat către compania Arctic, care a intrat deja în spaţiu.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în această vară, iar faza a doua în suprafaţă de 30.000 mp este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriaşii acestor depozite fiind Paste Băneasa. Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea). ELI PARK 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finanţat de Unicredit Bank, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Toate proiectele ELI PARK sunt dezvoltate la standarde internaţionale de clasă A, beneficiind de specificaţii tehnice precum: o uşă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spaţii generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court), înălţime liberă de 10 m, sistem automatic de ventilaţie, capacitate de încărcare a podelei de cinci tone pe mp, distanţă între coloane de 12X24 m etc.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective