Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, 18.500 mp, cu un grad de închiriere de 90%

G.U. Ştirile Zilei /

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, 18.500 mp, cu un grad de închiriere de 90%

Dezvoltatorul Element Industrial anunţă inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, în zona Buftea-Chitila, conform unui comunicat de presă.

Noul centru de distribuţie, în suprafaţă de 18.500 mp, este închiriat în proporţie de 90% către chiriaşi din industria e-commerce, producţie şi retail business to business.

"In urmă cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică. Am dezbătut cum va arăta viitorul - unde şi de ce tip vor fi următoarele nevoi logistice din zona Bucureştiului. Datele ne-au arătat ca potenţialul este legat de Nord-Vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc - de la e-commerce până la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice în termeni de spaţii, servicii sau disponibilitate a forţei de muncă. Suntem convinşi că hubul din zona Buftea Chitila reprezintă baza noului pol de pe harta logistică a zonei metropolitane Bucureşti. Mai mult, dinamica sa va creşte exponenţial, odată cu finalizarea A0 - noua centură a Capitalei", explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Pe lângă investiţiile din hub-ul Buftea-Chitilea, Element Industrial este deja unul dintre cei mai dinamici jucători din piaţa de logistică locală: are în desfăşurare mai multe proiecte situate în Bacău, Ploieşti sau Brăila. Planul companiei este de a dezvolta 500.000 mp de spatii logistice până la finele lui 2026. Mai mult, toate proiectele sub marca "ELI Parks" respectă standardele internaţionale de clasă A, utilizând concepte şi tehnologii moderne.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional