Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Elis Pavaje - lider de piaţă în domeniul prefabricatelor din beton

S.B. Ştirile Zilei /

Elis Pavaje - lider de piaţă în domeniul prefabricatelor din beton

Conform rezultatelor studiului sectorial realizat de Neomar Consulting pe piaţa prefabricatelor din beton, Elis Pavaje rămâne lider, cu 26.3% cotă de piaţă.

Elis Pavaje a dominat piaţa şi în 2023, pe toate segmentele prefabricatelor de beton de mici dimensiuni, fie că este vorba de pavele şi dale, de borduri, produse din beton pentru grădină sau de rigole. Piaţa românească de profil este foarte competitivă, cu peste 30 de companii oferind o gamă bogată de produse prefabricate din beton.

Rezultatele companiei Elis Pavaje sunt confirmate de studiul sectorial pentru 2023 realizat de Neomar Consulting, societate specializată în studii şi analize în domeniul materialelor de construcţii. Studiul plasează Elis Pavaje ca lider al pieţei de prefabricate din beton de mici dimensiuni, estimată pentru anul trecut la 202,3 milioane de euro.

Elis Pavaje deţine 26,3%, din piaţa românească de pavele, dale, borduri, rigole şi bolţari de beton, cu o uşoară creştere faţă de anul anterior.

"Suntem încântaţi să observăm că munca noastră susţinută se reflectă în menţinerea sau chiar uşoara creştere a cotei de piaţă a companiei Elis Pavaje. Aceasta este o dovadă clară că strategia noastră pentru industria de profil şi economia actuală este eficientă şi că echipa noastră este formată din profesionişti dedicaţi. Continuăm să căutăm noi modalităţi de dezvoltare şi prin calitatea produselor şi a serviciilor să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. Din poziţia noastră de lideri pe piaţa pavajelor, dalelor şi prefabricatelor din beton din România dorim să sprijinim partenerii şi clienţii, prin consultanţa pe care le-o oferim sau prin produsele noi introduse, an de an, în completarea portofoliului ", a declarat dl. Emil Goţa, Directorul General al Elis Pavaje.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional