Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2023

Ensana Hotels anunţă o nouă destinaţie în portofoliul său

T.B. Ştirile Zilei /

Ensana Hotels anunţă o nouă destinaţie în portofoliul său

Ensana anunţă extinderea portofoliul său de hoteluri SPA, potrivit unui comunicat remis pentru bursa.ro. Din acest an, locaţia Hotelul Aquahouse Hotel & SPA din Sf Constantin şi Elena, Bulgaria, se alătură destinaţiilor Ensana. Bulgaria este acum parte a locaţiilor premium marca Ensana din România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Grecia (va opera din 2025/2026) şi UK.

" Suntem foarte fericiţi să anunţăm că extindem brandul Ensana în Bulgaria, o ţară cu o bogată istorie spa, care datează încă din vremea romanilor", a spus Frank Halmos, CEO of Ensana, conform sursei citate.

Compania Ensana va prelua managementul hotelului de la 1 octombrie şi îşi va pune profesionalismul şi experienţa în slujba creării unui concept unic de concepte şi pachete de tratament care vor avea la bază resursele naturale şi expertiza medicală.

"Suntem încântaţi să anunţăm parteneriatul nostru cu Ensna, care ne va ajuta să livrăm un concept unic de servicii medicale care vor contribui atât la prevenţia, cât şi la îmbunătăţirea stării de sănătate a oaspeţilor noştri. Să aducem Ensana în staţiunea Constatin & Elena face parte din strategia noastră pe termen lung şi contribuie la dezvoltarea staţiunii drept un resort annual dedicat mării, spa-ului şi deliciilor culinare. Apa termală vindecătoare, precum şi celelalte reusurse naturale ale staţiunii, alături de expertiza Ensana, vor crea servicii unicat, care vor exista doar aici. Suntem nerăbdători să începem acest nou capitol", punctează Lyubomir Stamboliyski, Director de Vânzări şi Marketing al staţiunii Sf Constantine & Helena, se arată în comunicat.

Aquahouse Hotel & SPA este un hotel de 5 stele, construit şi deschis în anul 2022, situat în staţiunea Sf Constantin şi Elena din Bulgaria. Aici, în acest loc de la malul Mării Negre, primii turişti au venit încă din 1908, staţiunea fiind, de altfel, prima de acest fel de la Marea Neagră, conform sursei citate.

Hotelul oferă o experientă ospitalieră extraordinară în cele peste 400 de camere şi suite ale sale, cu vedere la Marea Neagră.

Hotelul oferă o întreagă serie de proceduri şi terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare, care este o resursă de frumuseteţe şi sănătate de secole, se mai arată în comunicat.

Noua locaţie Ensana deţine o colecţie impresionantă de piscine interioare şi exterioare, precum şi o largă zonă termală, care include saune, băi cu aburi şi alte facilităţi. Apa minerală termală are 46 de grade Celsius şi este folosită cu succes în tratamente de prevenţie şi vindecare a bolilor cardiovasculare, endocrine, precum şi în afecţiuni ale sistemelor nervoase şi musculo-scheletal.

Proprietăţile vindecătoare ale apei termale ajută totodată oaspeţii să îşi îmbunătăţească întreaga stare de sănătate, precum şi sistemul imunitar, transmite Ensana Hotels.

Hotel Aquahouse Hotel & Spa duce mai departe moştenirea romanilor care au folosit izvoarele termale din Bulgaria încă din secolul 4 I.C, potrivit sursei citate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional