Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

EUROSTAT:Ţara noastră, printre ţările UE care au înregistrat cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii

A.I.G. Ştirile Zilei /

Ţara noastră, printre ţările UE care au înregistrat cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii

Ţara noastră, Ungaria şi Bulgaria au înregistrat cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii din UE, în octombrie, comparativ cu perioada similară din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistică (Eurostat), potrivit Agerpres.ro.

Lucrările de construcţii au scăzut cu 0,2% în UE şi au crescut 0,3% în zona euro în octombrie, comparativ cu perioada similară din 2018. Cel mai semnificativ avans a fost raportat în România (24,6%), Ungaria (20,5%) şi Bulgaria (3,1%), cele mai semnificative scăderi fiind în Polonia (minus 4,1%), Slovenia (minus 4%), Belgia şi Marea Britanie (ambele cu minus 2,6%).

În octombrie, comparativ luna precedentă, lucrările de construcţii au scăzut cu 1% în zona euro şi cu 1,2% în Uniunea Europeană.

Cel mai semnificativ declin al lucrărilor de construcţii s-a înregistrat în Polonia (minus 5,7%), România (minus 3,4%) şi Germania (minus 2,8), cel mai semnificativ avans fiind raportat în Slovenia (5,1%), Suedia (4,1%) şi Ungaria (3,2%), potrivit sursei citate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional