Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

First Bank anunţă o dobândă de doar 3,2% pe an pentru creditele imobiliare

G.U. Ştirile Zilei /

First Bank anunţă o dobândă de doar 3,2% pe an pentru creditele imobiliare

First Bank scade valoarea dobânzii pentru creditele imobiliare la doar 3,2% pe an, cea mai mică de pe piaţa din România, la momentul actual, conform unui comunicat al băncii remis redacţiei. Promoţia pentru acest tip de credit, Creditul Independenţei, este valabilă un timp limitat, până la data de 10 ianuarie 2022.

"Ştim cât de important este să ai propria locuinţă pentru a te simţi independent, aşa că ne-am propus să facem creditul imobiliar mai accesibil atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere al uşurinţei cu care poate fi accesat. Astfel, cine doreşte să îşi cumpere o locuinţă economiseşte bani, dar şi timp, având oportunitatea de a face un împrumut într-un interval scurt şi cu doar un singur drum la bancă", a declarant Ionuţ Encescu, Head of Products & Digital Innovation Hub, First Bank.

Potrivit sursei citate, persoanele eligible pot să aplice pentru un credit ipotecar mai simplu ca oricând, prin Video Banking, prima video-sucursală virtuală din România. Un asistent video online First Bank le va ghida în procesul de obţinere a sumei solicitate, iar documentele necesare pentru analiza dosarului pot fi semnate online cu ajutorul semnăturii electronice, serviciu oferit gratuit de către First Bank. Astfel, creditul poate fi obţinut cu un singur drum la bancă, alături de notar, pentru semnarea documentelor finale.

Creditul ipotecar este destinat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 19 şi 65 de ani, care pot împrumuta sume începând cu 10.000 EUR (echivalentul în LEI), cu dobândă variabilă. Termenul de rambursare a sumei împrumutate este flexibil, de până la 360 de luni, iar pentru cei care încasează veniturile la First Bank, valoarea avansului începe de la 15%.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii