Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Forumul Construcţiilor 2024: o punte către viitorul construcţiilor

F.D. Ştirile Zilei /

Forumul Construcţiilor 2024: o punte către viitorul construcţiilor

Anul acesta, pe 25 aprilie, Arena One va găzdui un eveniment esenţial pentru oricine activează în domeniul construcţiilor: Forumul Construcţiilor 2024. Într-o epocă în care tehnologia remodelează peisajul profesional, Forumul promite să ofere o perspectivă proaspătă asupra digitalizării şi inovaţiei în construcţii şi să sublinieze necesitatea adaptării continue pentru a rămâne relevanţi într-un sector în constantă schimbare.

Sub deviza "Unitate în construcţii pentru performanţă durabilă", Forumul se poziţionează ca un catalizator pentru schimbare, promovând digitalizarea şi inovaţia ca piloni centrali ai progresului.

Digitalizare în termeni concreţi

Primul panel al evenimentului, "Digitalizare în termeni concreţi", promite să fie o dezbatere esenţială pentru liderii şi practicienii din construcţii, oferind claritate şi soluţii pragmatice pentru provocările digitalizării. Discuţiile se vor concentra pe depăşirea obstacolelor iniţiale şi integrarea eficientă a noilor tehnologii în procesele de business.

Aplicarea AI în construcţii

Inteligenţa artificială (AI) reprezintă viitorul automatizării în industria construcţiilor. Panelul "Cum aplicăm AI în construcţii" va explora potenţialul neexploatat al AI de a optimiza proiectarea, execuţia şi managementul proiectelor, transformând radical eficienţa şi productivitatea atât în birouri, cât şi pe şantiere.

Diverse şi neprevăzute: opinia experţilor

În cadrul panelului "Diverse şi neprevăzute. Ce spun experţii?", participanţii vor beneficia de expertiza unor nume proeminente din domeniu, care vor aborda cele mai presante probleme legislative şi tendinţele din ofertare şi managementul resurselor, oferind perspective noi şi soluţii inovatoare.

Leadership în construcţii

Ultimul panel, "Leadership în construcţii. Probleme, soluţii & managementul schimbării", va pune accent pe importanţa unui leadership adaptabil şi vizionar în navigarea peisajului digital în schimbare. Speakerii vor împărtăşi din experienţele lor în implementarea unor sisteme noi de automatizare şi în crearea unui mediu propice pentru inovaţie şi creştere.

Early Bird: ofertă specială

Nu rataţi oferta Early Bird, disponibilă până pe 28 februarie, pentru a beneficia de preţuri preferenţiale la biletele pentru Forumul Construcţiilor. Este momentul ideal pentru a vă asigura participarea la un cost avantajos şi a fi parte din avangarda schimbării în industria construcţiilor.

De ce să participi?

Participarea la Forumul Construcţiilor 2024 nu este doar o oportunitate de a fi la curent cu ultimele tendinţe şi inovaţii, ci şi o platformă unică de networking şi colaborare. Este şansa de a face parte dintr-o comunitate dedicată excelenţei în construcţii şi de a contribui la conturarea viitorului acestui sector vital.

Înregistraţi-vă acum pentru a vă asigura un loc în prima linie la cel mai anticipat eveniment al industriei construcţiilor din România.

Forumul Construcţiilor 2024 vă aşteaptă să fiţi parte din dialogul care modelează viitorul construcţiilor. Înscrieţi-vă aici: https://edevize.ro/forumul-constructiilor/.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional