Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Freedom Group pune la vânzare pachete cu un total de 750.000 de acţiuni

A.P. Ştirile Zilei /

Freedom Group pune la vânzare pachete cu un total de 750.000 de acţiuni

Compania de consultanţă şi intermediere imobiliară Freedom Group, deschide accesul în acţionariat şi pune la vânzare pachete totalizând 750.000 de acţiuni (75%) din totalul de 1.000.000 pentru a accelera expansiunea în piaţă, potrivit unui comunicat al grupului.

Astfel, începând cu luna octombrie, cei interesaţi (investitori, proprietari de agenţii si agenţi imobiliari) pot achiziţiona pachete de minimum 1%, la preţul fix de la lansare, de 2,5 lei per acţiune.

Iniţiativa continuă proiectul unic demarat în urmă cu un an de Freedom Group, care vizează construcţia celei mai mari reţele din lume deţinute de către agenţii imobiliari, care îşi pot păstra atât brandul propriu, cât şi 100% din veniturile obţinute din tranzacţii.

Octavian Bădescu, fondator Freedom Group a declarant:"Compania are deja aproape 12% din acţiuni deţinute de către investitori şi agenţi, dar expansiunea a fost încetinită de caracteristicile anului 2020 şi de faptul că noi cesionăm acţiuni în cantităţi limitate şi la preţuri în creştere, toate acestea limitând viteza de dezvoltare. Pentru a accelera acest proces am decis ca vânzarea de acţiuni să fie impulsionată prin introducerea în ecuaţie a cât mai multor "dezvoltatori de business", fără a ne limita doar la transferarea de acţiuni "en-detail" direct către agenţi. Astfel, oportunitatea se adresează tuturor categoriilor de investitori, brokeri/owneri, agenţi imobiliari sau business developeri interesaţi de a fi parte dintr-un proiect de anvergură. Conform calculelor noastre, este necesar acum să lărgim baza de acţionari şi să le oferim acestora oportunităţi de contribuţie la dezvoltare şi de marcare de profituri, pentru ca firma să ajungă cât mai repede în România la acel nivel de 250-450-650 consultanţi, unde valoarea acţiunii calculată ca multiplu de profit va fi de 15-25-50 lei.

Este o decizie strategică, prin care avem deschiderea de a lucra cu "distribuitori" în fluxul de dezvoltare, de a ceda majoritatea şi prin care transferăm, practic, cea mai mare parte a oportunităţilor de profit către cei care vor investi în propria lor companie, deţinătoare a unui brand, a unui portal imobiliar şi a unui întreg set de instrumente tehnologice, în continuă dezvoltare, menite a adăuga valoare agenţiilor, agenţilor şi clienţilor".

Prin acest demers, compania urmăreşte să angreneze în mod direct un număr de până la maxim 75 de noi acţionari care vor putea angrena alţi agenţi, transferând dacă doresc, la rândul lor, acţiuni către zeci de alţi agenţi, proprietari de agenţii sau investitori interesaţi, în perioada 2021-2025, la preţuri pornind de la un nivel apropiat de cel actual de en-detail şi ajungând până la 25-50 lei în următorii ani.

Octavian Bădea a spus: "Obiectivul meu a fost şi rămâne acela de a pune şi de a lăsa agenţilor la dispoziţie o mare reţea, un brand, un portal şi instrumente deţinute chiar de către agenţiile afiliate, de către agenţii afiliaţi. Ne dorim ca astfel să accelerăm procesul. Astfel încât, ca fondator, mă voi limita la a păstra minimum 100.000 acţiuni, pe care nu intenţionez să le transfer altor agenţi, cel puţin până când această companie nu ajunge lider pe piaţa românească, adică până când valoarea acţiunii nu va ajunge într-o zonă cât mai apropiată posibil de 50 lei".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional