Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta

S.B. Ştirile Zilei /

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta începând din 1 septembrie 2022. Grupul austriac cu acelaşi nume a investit un milion de euro în renovarea şi modernizarea centrului comercial din Drobeta Turnu Severin.

Supernova Drobeta reprezintă întâiul proiect din portofoliul de şase centre comerciale pe care grupul austriac le-a achiziţionat la finalul anului trecut de la Grupurile Louis Delhaize şi Galimmo. Finalizarea cu succes a procesului de rebranding şi de modernizare a fostei Galerii Cora confirmă poziţia Supernova pe piaţa locală din România şi atestă angajamentul Grupului faţă de lucrările planificate pentru a fi demarate şi finalizate deopotrivă în centrele comerciale din Bacău, Constanţa şi Bucureşti (Lujerului, Alexandriei and Pantelimon).

‚,Ne bucurăm să anunţăm deschiderea unui nou capitol pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin şi din împrejurimi, precum şi pentru Grupul Supernova în România. Ca în toate proiectele ce ne poartă semnătura, am păstrat lucrurile care funcţionează, astfel că brandurile cunoscute şi îndrăgite de consumatori vor rămâne în portofoliul centrului comercial. De asemenea, hipermarketul Cora rămâne pilon central al galeriei Supernova. În plus, însă, pentru a răspunde nevoilor şi dorinţelor în continuă schimbare ale comunităţii, am introdus facilităţi noi şi am îmbunătăţit condiţiile oferite pentru o experienţă modernă, superioară" , a spus Frank Philipp Albert, fondator şi CEO Supernova Group.

Noua identitate Supernova încununează un proces amplu de renovare şi modernizare începând cu faţada centrului comercial şi zonele de acces, până la facilităţile integrate la nivelul spaţiilor sale comune. De asemenea, parcarea îmbunătăţită cu zone verzi suplimentare a Supernova Drobeta dispune de peste 1000 de locuri şi oferă inclusiv facilităţi pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective