Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Gran Via Real Estate cumpără un teren pentru un nou proiect în ţara noastră

A.V. Ştirile Zilei /

Gran Via Real Estate cumpără un teren pentru un nou proiect în ţara noastră

Dezvoltatorul imobiliar de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunţă achiziţia unui nou teren, localizat pe strada Fabrica de Gheaţă, în imediata vecinătate a Autostrăzii Urbane.

"Noul teren în suprafaţă de 2.395 mp ne va permite construcţia unui proiect, de 90 de apartamente, pentru care plănuim să începem lucrările în acest an, cu termen de livrare 24 de luni de la debutul lucrărilor", spune Antoanela Comşa, General Manager, Gran Via România.

Noul proiect va pune pe piaţă apartamente cu două şi trei camere, cu vedere directă la lacul şi parcul Plumbuita. Datorită proximităţii faţă de Autostrada Urbană, noul proiect va fi o alternativă accesibilă de locuire pentru cei care au în vizor zona Aviaţiei.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piaţa românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidenţiale. Dezvoltatorul a finalizat în Bucureşti peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timişoara 58 (ambele în Sectorul 6 al Capitalei) şi Aviaţiei Apartments, în Sectorul 1. În Constanţa, dezvoltatorul are în construcţie ansamblul Gran Via Marina, la 10 minute de staţiunea Mamaia.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional