Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Gran Via Real Estate finalizează vânzările ultimelor 300 de apartament din cadrul proiectului Timişoara 58

G.U. Ştirile Zilei /

Gran Via Real Estate finalizează vânzările ultimelor 300 de apartament din cadrul proiectului Timişoara 58

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunţă finalizarea vânzărilor ultimelor 300 de apartamente din cadrul proiectului Timişoara 58, marcând totodată încheierea dezvoltării acestui proiect, pe un teren în suprafaţă de 3,2 hectare, fosta platformă Frigocom, la intersecţia bvd Timişoara cu strada Moineşti, la 15 minute de staţia de metrou Gorjului, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Întreaga investiţie în dezvoltarea noului cartier depăşeşte 45 de milioane de EUR, însumând terenul, infrastructura, cele şapte blocuri cu 800 de apartamente, locurile de parcare şi spaţiile comune.

Antoanela Comşa, director general al Gran Via România, a declarat: "Timişoara 58 este primul proiect din portofoliul Gran Via România: în decurs de opt ani am schimbat total aspectul fostei zone industriale Frigocom într-o comunitate cu 800 de familii tinere, care şi-au început o nouă viaţă în ansamblul nostru."

Dezvoltarea proiectului a început în 2013, derulându-se pe parcursul a patru etape. Construcţia ultimei faze (300 de apartamente) a fost livrată în decembrie 2020, iar procesul de vânzare s-a încheiat la finalul lunii aprilie.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective