Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Grupul Akcent Development a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 48 mil. euro

G.U. Ştirile Zilei /

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development

Grupul Akcent Development, activ în piaţa imobiliară din Bucureşti pe segmentele rezidenţial şi office, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 48 de milioane de euro, în creştere faţă de anul precedent, pe fondul finalizării şi comercializării unui număr semnificativ de apartamente din cadrul ansamblului rezidenţial Cloud 9, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Veniturilor obţinute din vânzarea proiectului Cloud 9 li s-au adăugat chiriile încasate din exploatarea clădirilor de birouri Eminescu Offices şi Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei, imobile finalizate în perioada 2019 - 2020, administrate de echipa de Asset Services Cushman & Wakefield Echinox. Următorul proiect rezidenţial major al grupului Akcent Development va fi dezvoltat în zona Bucureştii Noi din Capitală şi va cuprinde un număr de aproximativ 900 de apartamente, notează sursa citată.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development, a declarat: "Rezultatele obţinute în 2020, într-un context dificil, sunt extrem de încurajatoare şi ne fac să privim cu optimism către viitor. Anul acesta va fi puţin atipic, în condiţiile în care ne aşteptăm la o majorare a veniturilor din închirierea spaţiilor de birouri, pe fondul creşterii gradului de ocupare, şi la o scădere a veniturilor din segmentul rezidenţial, în condiţiile în care peste 70% din apartamentele proiectului Cloud 9 au fost deja vândute. În acest context, ne propunem ca până la finalul anului să demarăm un nou proiect rezidenţial de amploare, care să readucă cifra de afaceri a grupului pe un trend ascendent."

Akcent Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower şi Oscar One, situate în zona centrală a oraşului, ce beneficiază de acces facil la mijloace de transport în comun şi de o gamă largă de facilităţi în împrejurimi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective