Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru h eliade 9 residence

S.B. Ştirile Zilei /

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru h eliade 9 residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru proiectul rezidenţial H Eliade 9 Residence. Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro.Încă din faza de pre-construcţie,40% dinunităţile disponibile au fost vândute, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"H Eliade 9 Residence va deveni, cu siguranţă, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidenţial upper-premium, iar asta nu doar datorită locaţieiprivilegiate sau imediatei sale proximităţi de Vila Lac 1, ci şidatorită design-ului său uimitor şi inovator. Elementele arhitectonice moderniste, facilităţile de ultimă generaţie ale imobilului, alături de cele ale zonei, serviciile de concierge dedicat sau zona de atrium îl transformă într-unul dintre cele mai remarcabile imobile din zonă. Fiecare apartamenta fost conceput respectând cele mai elegante şi moderne tendinţe în design şi prezintă ferestre vitrate care încep de la podea şi continuă până la tavan, finisaje luxuriante şisisteme Smart-Home integrate. H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială şi poate concura oricând cu dezvoltările de nişă premiumdin cele mai vibranteoraşe din lume. Adiţional cumpărătorilor din România,am încredere că acest proiect prestigios va atrage şi cumpărători din exteriorul ţării.", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman şi Board Controller Hagag Group.

Odată finalizat, proiectul va beneficia de un regim de înăţime de S+D+P+4E, 35 de apartamente de două, trei şi patru camere şi duplexuri de cinci şi şase camere, cu suprafeţe de până la 440 de metri pătraţi şi terase de dimensiuni ample, grădini proprii pentru unităţile de la demisol şi 62 de locuri de parcare subterane.

Imobilul va dispune de sisteme Smart-Home integrate, faţade ventilate, centrală termică şi panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uşi blindate pentru intrările în apartamente, sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune, pardoseală din lemn masiv, uşi filomuro cu cadru ascuns, suprafeţe antiderapante pentru zona de bucătărie şi profile din aluminiu.Utilizarea pe scară largă a suprafeţelor mari de sticlă este concepută pentru a oferi o tranziţie eficientă de la spaţiile interioare la cele exterioare, oferind nu doar lumină naturală din abundenţă, ci şi o senzaţie de libertate şi continuitate. Mai mult, rezidenţii H Eliade 9 Residence vor avea acces la facilităţi similare celor disponibile în hotelurile exclusiviste, precum o zonă de atrium impresionantă sau servicii de concierge dedicat 24/7.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional