Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Hagag Development Europe a finalizat proiectul H Victoriei 109

A.B. Ştirile Zilei /

Hagag Development Europe a finalizat proiectul H Victoriei 109

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat lucrările de consolidare şi modernizare pentru proiectul de spaţii de birouri H Victoriei 109. Clădirea va fi dată în folosinţă imediat după recepţia finală. În prezent, 50% din suprafaţa totală închiriabilă disponibilă este contractată, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

Întregul edificiu, de la structura de rezistenţă, elemente de design interior şi până la elementele arhitectonice eclectice care împodobesc faţadele şi pereţii exteriori au fost reconsolidate, respectiv recondiţionate, iar infrastructură electrică, instalaţiile sanitare şi de climatizare ale clădirii au fost reînnoite, proiectul primind certificarea Excellent BREEAM in Use. Chiriaşii vor avea la dispoziţie săli de şedinţe spaţioase, 30 de locuri de parcare supraterane, raste pentru biciclete, duşuri pentru angajaţi şi spaţii de depozitare disponibile la nivelul inferior al clădirii.

Clădirea dispune de două intrări individuale cu zone de lobby independente şi acces din Calea Victoriei, respectiv Calea Griviţei, trei ascensoare de ultimă generaţie, două scări interioare, sisteme de climatizare de Clasa A eficiente din punct de vedere energetic, iluminare LED, pardoseală flotantă, ferestre generoase şi zone extinse care abundă de lumină naturală, generator propriu, sisteme de răcire pentru camerele tehnice, sisteme de securitate şi supraveghere, dar şi un punct de încărcare a maşinilor electrice. Fiecare nivel este echipat cu sistem HVAC autonom şi este prevăzut cu un spaţiu tehnic - conceput pentru a găzdui mini centre de date şi posibilitatea de a monta, la cererea chiriaşilor, două chicinete cu o zonă de luat masa, aminteşte comunicatul de presă.

Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group, a declarat: "Faptul că deţinem o proprietate atât de valoroasă pentru trecutul, prezentul, dar şi viitorul Bucureştiului este pentru noi o onoare şi, în acelaşi timp, o responsabilitate imensă. Reintroducerea în circuitul comercial a unei clădiri vechi de peste 70 de ani a fost nu doar o provocare, ci şi un efort complex. H Victoriei 109 este mai mult decât o adresă, este o destinaţie, iar eforturile comune pe care le-am întreprins alături de colaboratorii noştri pentru reconversia imobilului au avut la bază un concept versatil şi futurist, iar astfel am reuşit să transformam o clădire veche, demodată, cu o structură de rezistenţă deficitară, faţade şi spaţii interioare degradate, într-o clădire de birouri de ultimă generaţie".

Clădirea poate fi accesată prin intrarea principala din Bulevardul Calea Victoriei sau prin poarta de acces secundar din Calea Griviţei. De asemenea, H Victoriei 109 oferă posibilităţi de acces auto şi pietonal pentru zona de parcare cu intrare din Calea Grivitei, pasaj conectat la clădire peste o altă poartă de acces ce face legătura cu zona curţii interioare. Având în vedere amplasamentul ultra-central al proiectului, faţada exterioară este iluminată led pentru a evidenţia detaliile arhitectonice.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional