Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Hermes Business Campus, primul complex de birouri din România certificat Access4you

S.B. Ştirile Zilei /

Hermes Business Campus, primul complex de birouri din România certificat Access4you

Proiectul de birouri Hermes Business Campus a obţinut certificarea Access4you®, devenind primul complex din România care deţine certificare de accesibilitate pentru utilizatorii de scaune cu rotile, persoanele în vârstă, persoanele cu mobilitate redusă şi persoanele cu cărucioare.

În urma evaluării la faţa locului a celor trei clădiri din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, recunoaşterea Access4you® certifică faptul că acestea oferă acces facil şi locuri de muncă persoanelor cu dizabilităţi, precum persoanele în scaune cu rotile, persoanele în vârstă sau cele care sosesc cu cărucioare.

"Administrăm de mai bine de şapte ani parcul de birouri Hermes Business Campus, definit prin tehnologia de ultimă generaţie şi un nivel superior al eficienţei, şi ne bucurăm extrem de mult că şi Adventum a ales tot Colliers pentru serviciile de property management. Orientarea proprietarului spre dezvoltarea şi creşterea nivelului de confort în cadrul proiectelor sale este evidentă, iar rolul şi angajamentul nostru, în calitate de Property Manager, este de a avea grijă de clădiri, de chiriaşi şi de angajaţii lor la cel mai înalt nivel posibil", spune Ştefania Baldovinescu, Senior Partner şi Head of Real Estate Management Services & Land Agency în cadrul Colliers.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective