Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Homelux anunţă reduceri de până la 55% la mobilierul de terasă şi grădină

S.B. Ştirile Zilei /

Homelux anunţă reduceri de până la 55% la mobilierul de terasă şi grădină

Homelux anunţă o perioadă specială de reduceri pentru clienţii săi. În perioada 1-18 iunie, clienţii pot beneficia de reduceri de până la 55% la mobilier şi accesorii de terasă şi grădină.

Cum sezonul estival este la debut, a sosit momentul perfect să transformăm terasele şi grădinile în spaţii confortabile şi elegante, în care să ne relaxăm şi să petrecem momente plăcute alături de familie şi prieteni. Homelux înţelege importanţa unui mobilier de calitate, rezistent la intemperii, dar şi estetic plăcut, care să aducă un plus de frumuseţe şi funcţionalitate în spaţiile noastre exterioare.

Cu aceste reduceri atractive de până la 55%, clienţii Homelux vor putea achiziţiona mobilierul de terasă şi grădină dorit la preţuri imbatabile. Gama noastră variată de produse include mese şi scaune de terasă elegante, seturi de canapele şi fotolii confortabile, umbrele şi pavilioane, precum şi alte accesorii care vor transforma orice terasă sau grădină într-un spaţiu desprins dintr-un peisaj de vis.

Calitatea superioară a produselor Homelux, combinate cu designul contemporan şi materialele rezistente vor asigura clienţilor o experienţă de utilizare îndelungată şi plăcută. Homelux pune un accent deosebit pe satisfacţia clienţilor, iar reducerile noastre generoase reflectă angajamentul nostru de a oferi produse de cea mai înaltă calitate la preţuri accesibile.

Reducerile de până la 55% la terasă şi grădină sunt valabile în perioada 1-18 iunie, în magazinele Homelux din Baloteşti - DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) şi Focşani (Str. Aleea Parc nr. 2), dar şi pe website-ul www.homelux.ro.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional