Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

HORNBACH - investiţie de 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu

C.B. Ştirile Zilei /

HORNBACH - investiţie de 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach România, anunţă extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3.500 mp în urma unei investiţii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Fondurile au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcţii, dar şi pentru extinderea suprafeţei exterioare destinate produselor de grădinărit.

Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, a declarat: " Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienţilor noştri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, aşa cum avem în toate celelalte magazine din ţară. De asemenea, odată cu crearea acestui spaţiu, am mărit şi suprafaţa exterioară destinată produselor de grădină, dar şi o parte din departamentele din interiorul magazinului."

Potrivit afirmaţiilor sale, în acest moment suprafaţa magazinului din Sibiu a ajuns la circa 15.500 mp, comparativ cu circa 12.000 cât avea în momentul inaugurării sale, în octombrie 2015. Locaţia din Sibiu este amplasată pe un teren de circa 38.700 mp şi este împărţită în patru zone distincte, precum toate locaţiile Hornbach din România.

"La fel ca şi celelalte magazine Hornbach, şi locaţia din Sibiu este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Astfel, în noul magazin, sibienii pot găsi peste 50.000 de articole mereu pe stoc, alături de altele disponibile la comandă", a mai afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Reprezentantul Hornbach România a punctat, de asemenea, că zona de Drive-In va fi un punct de interes pentru clienţii locali, mai ales pentru cei interesaţi de achiziţia de mărfuri voluminoase. Astfel, aceştia pot merge direct cu maşina în zona rafturilor din Drive-In. Aici pot găsi locuri de parcare special amenajate şi pot cere sfaturi consultanţilor Hornbach. Odată alese produsele, le pot încărca rapid în maşină, direct de la raft, cu ajutorul lucrătorilor comerciali. La final, toate produsele sunt achitate la o singură casă, simplu şi rapid. În Drive-In-ul Hornbach, clienţii au acces la produse pentru acoperiş, cherestea, amenajare interioară, construcţii la roşu, sisteme de canalizare, materiale de construcţii pentru grădină şi mărfuri vrac.

Pe lângă avantajul achiziţionării direct din Drive-In, clienţii pot accesa şi o gamă largă de servicii Hornbach. Unul dintre acestea este rezervare şi ridicare din magazin. Clienţii pot rezerva produsele rapid şi simplu online.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional