Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare speciale

M.A. Ştirile Zilei /

Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare speciale

Hornbach, retailer-ul local de materiale de construcţii şi grădinărit, lansează patru noi stiluri de amenajare a locuinţei, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, a declarat: "Starea de bine şi întoarcerea la tot ceea ce este natural sunt unele dintre cele mai dorite lucruri astăzi. Casa trebuie să fie, dincolo de orice regulă de decorare, un cămin care să ofere familiei relaxarea de care are nevoie la finalul zilei. Tocmai din acest motiv, propunem clienţilor noştri patru stiluri de amenajare create perfect pentru a răspunde acestei nevoi. De asemenea, le oferim acestora tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa în acasă. De la pardoseli diverse, tencuieli şi tapet în nuanţe variate, până la materiale textile şi decoraţiuni deosebite, toate pot fi găsite în magazinele noastre".

Astfel, potrivit afirmaţiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon sunt Happy Hours, Botanical Beauty, Take it Easy şi Back to Nature.

" Happy Hours are la bază nuanţe de verde pal, bleu, roz pudrat sau orange pal. Combinaţia dintre acestea, alături de decoraţiuni de inspiraţie florală, au rolul de a aduce permanent zâmbetul pe buze şi de a crea percepţia unei vieţi pline de veselie.", arată comunicatul.

De asemenea, sugestia de ambient Botanical Beauty îmbină perfect confortul şi comoditatea, reprezentând întoarcerea la rădăcini, la natură, la tot ceea ce este veritabil.

"Botanical Beauty îşi exprimă puterea prin culorile propuse. Nuanţele puternice de verde se îmbină în perfectă armonie cu cele blânde de gri, creând un echilibru primordial. Noul stil propus de Hornbach este dominat şi de prezenţa plantelor amplasate în zonele cheie ale încăperilor pentru a oferi senzaţia de relaxare pe care doar natura o poate aduce. ", transmit reprezentanţii companiei.

Totodată, sursa citată precizează că, stilul de amenajare Take it Easy propus de Hornbach, se diferenţiază mai ales prin mixul de culori creat special pentru a alinta simţurile. Combinaţia de nuanţe de scorţişoară, şofran, miere şi tonurile de roşu sau coral fac interiorul confortabil.

Stilul Back to Nature îşi doreşte să aducă fiecare element natural mai aproape şi să îl integreze în cât mai multe colţuri ale casei. De altfel, întoarcerea la natură creează invariabil o stare de bine. Propunerea Hornbach are la bază nuanţe de maro şi crem, creând o senzaţie de luminos şi tandru. Mai mult de atât, prezenţa lemnului natur în cele mai multe elemente de mobilier este un alt aspect ce diferenţiază acest tip de decorare. De asemenea, în prim plan sunt aduse utilitatea şi longevitatea inspirate de natură.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional