Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ibis Styles Bucharest City Center se deschide pe 22 iunie, după o investiţie de 10 milioane euro

A.B. Ştirile Zilei /

ibis Styles Bucharest City Center se deschide pe 22 iunie, după o investiţie de 10 milioane euro

Noul hotel ibis Styles Bucharest City Center, situat pe strada Ştirbei Vodă nr. 146, Bucureşti, în centrul capitalei, se va deschide pe 22 iunie, după o investiţie de 10 milioane de euro, fiind al doilea proiect al grupului Dentotal, controlat de familia de antreprenori Dogariu, care operează şi Mercure Bucharest City Center.

Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group, a declarat: "Odată cu deschiderea ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pieţei de turism din România. Suntem încrezători că, deşi traversăm o perioadă dificilă, o vom depăşi. (...) ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referinţă în centrul Bucureştiului, atât pentru cazare cât şi pentru evenimente".

Hotelul dispune de 152 camere, o zonă de conferinţe, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanţi, un restaurant tradiţional casual, cu terasă şi un lobby bar, dar şi de parcare subterană cu 50 de locuri, sală de fitness şi loc de joacă pentru copii.

Noul ibis Styles Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis de grupul Dentotal, după operarea cu succes a Mercure Bucharest City Center, din noiembrie 2014. În acelaşi timp, constituie prima deschidere hotelieră din România, după criza Covid- 19. Cu o investiţie totală de 10 milioane de euro, noul hotel de 3 stele superior reprezintă un angajament puternic al proprietarilor săi faţă de industria ospitalităţii. Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor, lider global în domeniul ospitalităţii augmentate, în cadrul unui contract de management. Deschiderea sa consolidează parteneriatul dintre Dentotal Group şi Accor şi deschide noi perspective pentru viitor.

Alina Vlădulescu, Cluster Manager, Mercure Bucharest City Center şi ibis Styles Bucharest City Center, a declarat: "Noul ibis Styles Bucharest City Center completează oferta noastră cu un hotel de calitate şi un serviciu excelent pe segmentul economic. Strategia noastră a fost să aducem pe piaţă două unităţi complementare, în centrul Bucureştiului. Ne propunem ca aceste hoteluri să fie percepute de oaspeţi ca fiind două dintre cele mai bune opţiuni din centrul capitalei, atât pentru segmentul midscale, cât şi pe cel economic".

Potrivit reprezentanţilor hotelului, înainte de deschidere, ibis Styles Bucharest City Center a introdus măsuri intensive de igienă şi prevenire pentru siguranţa oaspeţilor. Hotelul, împreună cu Mercure Bucharest City Center, face parte din proiectul pilot care vizează pregătirea, auditul şi certificarea procedurilor sanitare de către Bureau Veritas. Eticheta ALLSAFE reprezintă noile protocoale şi standarde înalte de igienă ale Accor şi garantează respectarea acestor standarde în hotelurile din întreaga lume. Măsurile includ distanţarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanţe igienizante în zonele publice cheie (recepţie, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curăţare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafeţelor de contact din camere şi băi, check-in, check-out şi plăţi efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curăţare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact. De asemenea, există o linie telefonică dedicată pentru a răspunde la întrebările oaspeţilor şi pentru a-i ajuta să îşi pregătească cât mai bine şederea.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional