Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

IMMOFINANZ intră pe segmentul de spaţii de coworking din România cu mycowork

G.U. Ştirile Zilei /

IMMOFINANZ intră pe segmentul de spaţii de coworking din România cu mycowork

IMMOFINANZ, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa imobiliară locală, anunţă lansarea spaţiului de birouri mycowork, o componentă a birourilor flexibile myhive, ce oferă soluţii personalizate de birouri, pentru orice tip de companie din România, conform unui comunicat de presă. La nivel internaţional, conceptul de birouri flexibile myhive fost implementat în 2020 în Viena şi ulterior extins cu succes în alte oraşe europene. În Bucureşti, primul spaţiu mycowork a fost amenajat în clădirea myhive S-Park, pe o suprafaţă de 465 mp. Spaţiul este structurat pentru a răspunde cerinţelor diverselor tipuri de chiriaşi şi permite atât închirierea unui singur birou sau a unor spaţii de lucru pentru echipe întregi, cât şi a unor zone integrate de coworking. Toţi chiriaşii au acces la infrastructură modernă comună, spaţii generoase de lucru, lumină naturală şi aer proaspăt.

"Noul concept de birouri myhive este definit de flexibilitate, agilitate şi inovaţie, oferind un mediu de lucru de o calitate excepţională. Conceptul de birouri flexibile myhive a anticipat trendul muncii în sistem hibrid, propunând soluţii de lucru moderne, flexibile şi personalizate. mycowork completează această ofertă cu opţiuni accesibile şi un nivel superior de personalizare. Ne adresăm unei categorii extinse de companii, din domenii cu dinamică accentuată de dezvoltare", a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

Spaţiile de lucru mycowork se pot închiria pe o perioadă de minimum o lună şi oferă diferitelor tipuri de chiriaşi tot ce au nevoie pentru o zi de lucru de succes: spaţii individuale de lucru flexibile, bucătărie şi zone de lounge pentru relaxare şi socializare, diferite tipuri de băuturi răcoritoare, plus focus rooms sau săli de conferinţă. Versiunea mydesk oferă chiriaşilor posibilitatea de a opta pentru un singur birou, în timp ce myroom se adresează echipelor de lucru, iar myflex este gândit ca zonă integrată de coworking.

IMMOFINANZ a pus un accent deosebit pe dezvoltarea spaţiilor comune, respectiv recepţie, lobby, bucătărie, săli de conferinţe sau focus rooms, precum şi terase exterioare. Spaţiile sunt complet mobilate şi pot fi folosite imediat. Birourile sunt echipate cu sisteme modulare de compartimentare.

Chiria lunară acoperă o gamă largă de servicii şi beneficii oferite chiriaşilor.

Potrivit sursei citate, la nivel internaţional, conceptul de birouri flexibile myhive a fost implementat în 2020 în Viena şi ulterior extins cu succes în alte oraşe europene, precum Varşovia şi Budapesta.

În România, IMMOFINANZ va extinde birourile flexibile myhive şi în alte clădiri din portofoliu şi va implementa componenta myoffice ce oferă spaţii care pot fi personalizate integral, dedicate companiilor cu minimum 20 de angajaţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional