Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

IMOBILIARIUM:Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

S.B. Ştirile Zilei /

Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

Clientul rezidenţial din Bucureşti şi-a modificat comportamentul de achiziţie în urma pandemiei, devenind mult mai educat şi selectiv în ultimii ani, potrivit concluziilor evenimentului Imobiliarium.

Printre criteriile determinante, care nu erau prioritare anterior, se numără acum: zonă dedicată de lucru pentru amenajarea unui birou, terase mai mari ori spaţii verzi şi de recreere în cadrul ansamblului. Cele mai relevante oferte imobiliare din Bucureşti se vor regăsi la Imobiliarium 2022, fiind însoţite de o experienţă digitală integrată, dedicată vizitatorilor.

În prezent, bucureştenii interesaţi de achiziţia unui imobil rezidenţial caută suprafeţe mai mari, atât în interiorul locuinţei, cât şi din punct de vedere al teraselor, balcoanelor sau micilor curţi de la parter. Pe lângă criteriile individuale legate de buget, zonă sau acces, aceştia analizează şi experienţa dezvoltatorului, calitatea construcţiei sau beneficiile din interiorul ansamblului rezidenţial. Totodată, dezvoltatorii aleg cu atenţie şi zona în care construiesc, acesta fiind unul dintre cele mai importante criterii pentru clienţi.

Potrivit reprezentanţilor Imobiliarium, vizitatorul tipic se încadrează în media de vârstă 30 - 40 de ani şi dispune de un buget mediu spre ridicat. Investitorii în real-estate sunt un segment foarte activ de clienţi, care vizează o achiziţie imobiliară cu scopul de a-şi proteja capitalul de inflaţie, beneficiind, totodată, de potenţialul unor oferte bune regăsite în cadrul evenimentului. Atât clienţii finali, cât şi investitorii, sunt foarte bine informaţi, educaţi şi atenţi la detalii, cântăresc bine toate criteriile, opţiunile şi decid în consecinţă.

"Pentru a ne alinia la aşteptările tot mai ridicate ale clienţilor, Imobiliarium realizează un proces de selecţie al ofertelor prezente la târg, care să întrunească cele mai căutate criterii. În această ediţie avem expozanţi atât din Bucureşti, cât şi din împrejurimi şi zonele de vacanţă, ceea ce reflectă faptul că nu ne axăm pe o anumită arie geografică, ci alegem parteneriate cu dezvoltatori care oferă plus valoare calitativă. Totodată, la fel ca în fiecare ediţie, punem la dispoziţia clienţilor cele mai eficiente instrumente digitale, pentru a le crea o experienţă facilă şi inedită în cadrul evenimentului", a declarat Mihai Cima, organizator Imobiliarium.

Oferta imobiliară vine însoţită de o experienţă digitală

Prin intermediul platformei de înregistrare MyConnector, organizatorii Imobiliarium facilitează accesul gratuit la eveniment, dacă înregistrarea este realizată înainte de începerea târgului. Acelaşi instrument digital oferă vizitatorului şi posibilitatea de a primi o segmentare dedicată a ofertelor din cadrul expoziţiei (în funcţie de nevoile sale, bifate la înscriere), astfel încât în cadrul evenimentelului va şti exact ce ansamblu se regăseşte în criteriile sale.

Pre-înregistrarea se poate face direct pe website: www.imobiliarium.ro, iar pentru cei care nu aleg această variantă, biletul de acces direct la târg va fi în valoare de 20 de lei.

Imobiliarium 2022 va avea loc în week-end-ul 14-16 octombrie, noutatea principală a ediţiei constând în noua locaţie a evenimentului - NORD Events Center by Globalworth, o locaţie modernă, accesibilă - aflată la un minut distanţă de staţia de metrou Pipera, ce dispune de parcare dedicată vizitatorilor. Totodată, pe toată perioada expoziţiei, vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea ansamblurile prin imagini 360 grade, disponibile pe device-urile expozanţilor, înainte de a le vizualiza în formă fizică, unele dintre acestea fiind încă nefinalizate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective