Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Imoteca - The residential experts îşi extinde activitatea în Spania

F.D. Ştirile Zilei /

Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca

Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca

Imoteca - The residential experts, firmă de consultanţă şi reprezentare rezidenţială, anunţă extinderea semnificativă a portofoliului său din România şi lansarea operaţiunilor de consultanţă şi vânzare pentru piaţa imobiliară din Spania, conform unui comunicat de presă al companiei.

În 2024, Imoteca îşi consolidează poziţia pe piaţa imobiliară din România cu încă 9 proiecte, care se adaugă unui portofoliu de aproape 30 de proiecte în cele două decenii de activitate pe piaţa românească.

"Anul 2024 aduce pentru Imoteca un val de schimbări pozitive. Suntem într-o nouă etapă de creştere a vânzărilor şi a portofoliului, atât în zona de proiecte de volum, cât şi cu proiecte de tip boutique. Alegem cu mare atenţie partenerii cu care lucrăm şi punem mereu accent pe calitate superioară, sustenabilitate, dar şi pe poziţionarea şi facilităţile imobilelor pe care le reprezentăm. Dezvoltările din zonele centrale ale Bucureştiului sunt foarte căutate de clienţi, iar infrastructura de transport, educaţională şi accesul facil către toate punctele de interes sunt elemente definitorii în alegerile pe care le facem.

Printre noile nume mari din portofoliul nostru se află Gulia Eco-Village, Alexandriei 152 Residence şi Sera Verde Residence, care combină design-ul modern cu soluţii de sustenabilitate. Aceste noi proiecte reflectă angajamentul nostru pentru promovarea şi susţinerea proiectelor care prioritizează atât confortul urban cât şi apropierea de natură," declară Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca.

Expansiune pe piaţa din Spania

În urma creşterii interesului investitorilor români pentru piaţa spaniolă, Imoteca anunţă şi extinderea activităţii sale în regiuni cheie din Spania, precum Valencia, Alicante şi Malaga.

"Extinderea portofoliului nostru imobiliar în Spania reprezintă nu doar o evoluţie naturală, ci şi oportunitatea de a oferi investitorilor noştri acces la un mediu dinamic şi cu un potential imens. Pentru mine personal este o mare bucurie şi împlinire să ofer clienţilor acces la investiţii în proprietăţi din ţara mea de origine. Spania are o piaţă imobiliară într-o continuă dezvoltare, iar pentu Imoteca vedem această expansiune ca pe o poartă către noi oportunităţi de business, prin care calitatea şi sustenabilitatea proiectelor noastre vor aduce valoare adăugată pentru toţi cei implicaţi, fie că sunt ei investitori sau clienţi care vor o locuinţă de vacanţă în Spania," susţine Rafaela Nebreda.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional