Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Impact Developer & Contractor va construi un ansamblu rezidenţial în Iaşi

S.B. Ştirile Zilei /

Impact Developer & Contractor va construi un ansamblu rezidenţial în Iaşi

Impact Developer & Contractor se extinde în zona Moldovei, prin dezvoltarea un ansamblu rezidenţial în Iaşi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Proiectul GREENFIELD Copou va fi demarat în a doua jumătate a anului şi este proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent.

Situat în zona Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidenţiale din Iaşi, GREENFIELD Copou va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse în blocuri cu regim redus de înălţime (2S+P+5E). Apartamentele au o tipologie variată, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere şi beneficiază de finisaje şi dotări premium, spaţii vitrate ample şi compartimentări eficiente. În acest moment sunt disponibile la vânzare unităţile din prima fază de construcţie, la un preţ special de la 1.270 de euro pe metru pătrat construit, fără TVA.

Ansamblul va fi livrat în două faze începând cu primul trimestru al anului 2023. La finalizare, GREENFIELD Copou va fi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale durabile din regiunea Moldovei, dezvoltarea realizându-se conform principiilor de sustenabilitate urmărite de certificarea BREEAM Excellent. În acelaşi timp, clădirile vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectând noul standard în construcţia de locuinţe, nZEB - "nearly zero energy building", ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei şi utilizarea de energie regenerabilă, precum panouri fotovoltaice. Din grija faţă de mediul înconjurător, în cadrul ansamblului va fi încurajată reciclarea prin utilizarea unui sistem de colectare selectivă a deşeurilor.

GREENFIELD Copou urmăreşte modelul de succes GREENFIELD Băneasa, din Bucureşti, definit de armonia cu natura. Astfel, 42% din suprafaţa terenului pe care se dezvoltă ansamblul va fi alocată spaţiilor verzi, asigurând zone de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, care permite ca în interiorul ansamblului să nu existe trafic auto. Pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos pentru rezidenţi, pe lângă spaţiile verzi, sunt prevăzute piste şi locuri de parcare pentru biciclete, dar şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

"GREENFIELD Copou este rezultatul eforturilor noastre continue de îmbunătăţire a calităţii locuirii şi suntem încrezători că locuitorii din Iaşi vor rezona foarte bine cu ce promitem noi prin acest ansamblu rezidenţial. Ne angajăm să construim un proiect sustenabil, care să le aducă beneficii considerabile locuitorilor, să ofere un mediu înconjurător mai sănătos şi să se integreze armonios în zona Copou. Ne dorim să închegăm în jurul acestui proiect o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, de apropierea faţă de natură şi care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului. Cred că mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou îl oferă are potenţialul de a-l transforma într-un reper al dezvoltărilor rezidenţiale din Iaşi", a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer&Contractor.

Urmărind tiparul dezvoltărilor rezidenţiale realizate de Impact, ansamblul GREENFIELD Copou va fi securizat, cu acces controlat, şi va îngloba o gamă variată de facilităţi, care vor favoriza dezvoltarea unei comunităţi moderne. Ansamblul va beneficia de 3.200 mp de spaţii de relaxare, prevăzute cu restaurant, piscina interioară, lounge, cafenea, fitness & spa, precum şi de 300 mp de spaţii comerciale. De asemenea, părinţii se pot bucura de mai mult confort şi timp petrecut alături de copiii lor, deoarece complexul va include grădiniţa şi after-school. Facilităţile disponibile în cadrul ansamblului sunt completate de conectivitatea foarte bună cu punctele de interes ale oraşului, obiectivele turistice şi zonele de relaxare precum Grădina Botanică şi Parcul Copou.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective