Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

ÎN 2018:Isopan a fabricat 15 milioane metri pătraţi de panouri metalice

A.P. Ştirile Zilei /

Isopan a fabricat 15 milioane metri pătraţi de panouri metalice

Compania Isopan a fabricat şi distribuit, în 2018, peste 15 milioane de metri pătraţi de panouri metalice termoizolante, în România şi alte 72 de ţări de pe 4 continente, contribuind cu 47% la cifra de afaceri de 630 milioane de euro înregistrată de concernul Manni, din care face parte.

Isopan rămâne lider mondial pe segmentul panourilor metalice termoizolante, în timp ce Isopan Est - una dintre cele 9 subsidiare Isopan, deschisă în România în 2006 - îşi consolidează, la rândul său, poziţia de lider al pieţei locale şi derulează noi investiţii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieţei din România şi Europa de Sud-Est. Pe piaţa panourilor metalice termoizolante din România, de 6.5 milioane de m² anual, Isopan Est deţine o cotă de piaţă de 20%.

De-a lungul celor 13 ani de la intrarea pe piaţa din România, Isopan şi-a construit treptat business-ul, având ca repere experienţa şi baza puternic construită de grup, la nivel global, în cei 40 de ani de dezvoltare a tehnologiilor şi a producţiei de panouri. Ca dovadă stau performanţele ultimilor 3 ani, în care creşterea vânzărilor a fost de peste 50%, doar pe piaţa locală.

Piaţa de construcţii comerciale şi industriale şi-a continuat ascensiunea - cu paşi mici, dar siguri - determinând implicit şi o creştere a cererii de panouri termoizolante. O noutate, venită ca un răspuns la nevoile pieţei şi alinierea cu reglementările legislative privind rezistenţa la foc, în ceea ce priveşte acordarea autorizaţiilor de securitate la incendiu, o constituie faptul că tot mai mulţi clienţi din România aleg să construiască folosind panouri metalice cu protecţie la foc.

Drept urmare, a fost inaugurată o a doua linie de producţie, cu o capacitate de producţie de 1,6 milioane de metri pătraţi de panouri metalice termoizolante pe an, dedicată în special acestui tip de produse, cele mai solicitate de clienţi fiind cele din gama Isofire - realizate din vată minerală şi pereţi cu acoperire metalică dublă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.