Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

ÎN 2019:Cifra de afaceri a companiei Pinum a crescut cu 30%, faţă de anul precedent

M.A. Ştirile Zilei /

Cifra de afaceri a companiei Pinum a crescut cu 30%, faţă de anul precedent

Cifra de afaceri a companiei Pinum a depăşit, în 2019, 14,4 milioane de euro, o creştere de 30% faţă de anul precedent, se arată într-un comunicat remis, joi, Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, compania Pinum a înregistrat o creştere semnificativă a comenzilor pentru livrarea către diverse ansambluri rezidenţiale sau proiecte de birouri. Acest lucru se vede in majorarea cifrei de afaceri pe care compania o înregistrează anual.

"Noi fabricăm în România uşile şi ferestrele, iar acest lucru contează mult pentru unii clienţi. Avem produse de calitate şi o gamă largă de unde se poate alege: uşi de interior, de intrare, din lemn sau aluminiu. Producem şi ferestre atat din aluminiu cât şi din lemn. Dacă ar fi să rezumăm am spune că avantajul nostru competitiv îl reprezintă producţia şi calitatea produselor. Majoritatea competitorilor noştri îşi import produsele. Producţia proprie are marele avantaj de a se putea alinia rapid la dorinţele clienţilor realizându-se astfel o diversitate mare a produselor oferite.", au afirmat reprezentanţii companiei în comunicat.

În ultimii şase ani, dezvoltarea companiei a fost una graduală, economic sănătoasă inclusiv în sensul corelrii dezvoltării producţiei cu nevoia de resurse umane. Astfel, în prezent, compania are 185 de angajaţi în România, faţă de 75 câţi avea în anul 2013.

"Anul acesta, 65% din volumul total al vânzărilor a fost reprezentat de uşi, restul fiind vânzări de tâmplărie pvc şi parchet. Rezultat al dezvoltarii continue, fabrica Pinum reuşeşte acum să producă un număr de 6000 de uşi pe lună. Aproximativ 15% din producţie este exportată către Italia.", precizează sursa citată.

Anul acesta în Bucureşti se vor livra cu 40% mai multe locuinţe decât în 2018, iar pentru anul viitor se anunţă demararea unor proiecte noi gigant, cu mii de locuinţe.

"Pentru zona de rezidenţial ne putem lăuda că am reuşit să livram şi calitate şi cantitate. şi aici revin la avantajul unei game dezvoltate de produse. Ne-am integrat cu succes produsele în proiecte de foarte mari dimensiuni unde necesarul cantitativ şi calitativ este impresionant. În acelaşi timp, am înregistrat o creştere consistentă de livrari şi pentru proiecte premium unde luxul este cuvantul de ordine", a menţionat compania.

Compania Pinum face parte din grupul Nusco ce există la nivel internaţional

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional