Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

ÎN ACEST ANLanţul hotelier Mercure al grupului Accor va ajunge la 9 unităţi în România

Ştirile Zilei /

Lanţul hotelier Mercure al grupului Accor va ajunge la 9 unităţi în România

Mercure Mediaş Binderbubi Hotel & SPA s-a deschis oficial în urma unei renovări. Hotelul oferă 46 de camere şi apartamente, restaurant panoramic, bar, un centru SPA şi piscină, pe dealul Binderbubi. Proprietatea se alătură familiei de hoteluri Mercure din România, care până la sfârşitul anului 2021, va include 9 hoteluri în 7 oraşe din toată ţara, conform unui comunicat remis redacţiei.

În acord cu misiunea brandului Mercure, camerele şi apartamentele au beneficiat de renovări semnificative şi au acum o tematică inspirată din natură.

Mercure Mediaş Binderbubi este poziţionat pe deal, lângă pădure, cu vedere către oraş. Mercure are o reţea internaţională de peste 824 de hoteluri în 62 de ţări.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective