Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

În februarie, HOMELUX îţi dă TVA-ul înapoi

A.F. Ştirile Zilei /

În februarie, HOMELUX îţi dă TVA-ul înapoi

Homelux, unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier, decoraţiuni şi corpuri de iluminat din România, îşi surprinde clienţii cu o nouă ofertă specială. Începând de astăzi, 9 februarie, orice achiziţie în valoare de minimum 750 lei este recompensată cu returnarea TVA-ului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, practic, dacă achiziţionaţi produse în valoare de minimum 750 lei, primiţi pe loc o reducere de 19% aplicată la tot coşul de cumpărături. Promoţia vine ca un răspuns direct la nevoile şi cerinţele clienţilor, oferindu-le ocazia de a economisi şi mai mult atunci când îşi sporesc confortul de acasă.

Indiferent dacă sunteţi în căutarea unui mobilier practic şi rezistent pentru living, dormitor, baie sau bucătărie, a unor covoare pufoase şi călduroase ori a unor corpuri de iluminat cu design atractiv, Homelux vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a transforma fiecare spaţiu într-o oază de confort şi relaxare.

Homelux îşi continuă angajamentul de a le oferi clienţilor săi produse de cea mai bună calitate, la un preţ fără concurenţă. Cu această ofertă specială, compania îşi consolidează relaţia cu clienţii şi le demonstrează că este alături de ei în toate etapele amenajării.

Campania este valabilă în perioada 9 - 29 februarie în magazinele Homelux din Focşani (Str. Aleea Parc nr. 2) şi Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

dar şi pe www.homelux.ro.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional