Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ÎN POFIDA CRIZEI MEDICALE:Proiectul imobiliar Nordis Mamaia a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor

A.D. Ştirile Zilei /

Proiectul imobiliar Nordis Mamaia a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, a înregistrat o creştere de 47% a vânzărilor pentru ansamblul Nordis Mamaia, în perioada martie - mai, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis redacţiei. Nordis Mamaia este un ansamblu format din hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale, situat în zona de Nord a staţiunii Mamaia.

În această perioadă, în pofida crizei medicale, au fost vândute 100 de unităţi în ansamblu, dintre care 75 sunt apartamente în hotel şi 25 sunt apartamente în zona rezidenţială, conform datelor dezvoltatorului. În cele trei luni, numărul unităţilor vândute s-a dublat comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În momentul de faţă, procentul de unităţi vândute se ridică la un total de 54% din cele 730 de camere de hotel şi 290 apartamente rezidenţiale.

Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group a declarat: "La începutul situaţiei create de pandemie, în martie, comportamentul clienţilor Nordis s-a schimbat într-o mică măsură, puţini dintre ei au ezitat în privinţa achiziţiilor. Mai mult, având in vedere că produsul pus în piaţă de noi este inovator şi unic, numărul tranzacţiilor a crescut semnificativ comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Dată fiind situaţia excepţională prin care cu toţii am trecut, valoarea banilor scade, dobânzile se micşorează, oamenii au preferat să investească în proprietăţi care să le aducă un randament sigur."

După perioada de izolare, piaţa imobiliară îşi revine treptat la normal şi chiar se înregistrează o creştere a numărului de cereri comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. La nivel general, pe piaţa de real estate au apărut numeroase proiecte noi şi o revenire a numărului de clienţi interesaţi, precizează dezvoltatorul.

Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Groupa declarat: "Credem că românii se vor axa în anii următorii pe turismul local. Cu toţii am devenit mult mai precauţi cu privire la locurile pe care le alegem ca destinaţie turistică, încercăm să evităm aglomeraţiile, aeroporturile şi să găsim destinaţii mult mai apropiate şi sigure. Dacă în urmă cu trei luni turiştii ar fi ales o destinaţie îndepărtată, acum e mai probabil să se concentreze pe turismul intern, implicit pe litoralul românesc, o tendinţă care cred că se va păstra şi în următorii ani."

Proiectul Nordis Mamaia propune pentru piaţa din România un stil nou de abordare în domeniul imobiliar: investiţia într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar şi poate fi folosită timp de o săptămână pe an.

Ansamblul de lux dispune de facilităţi premium, precum cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o dimensiune de 3.200 de metri pătraţi, dar şi plajă proprie de 10.000 de metri pătraţi. Tot în incinta Nordis Mamaia se află şi o clinică medicală şi de recuperare, kinetoterapie şi medicină sportivă. Pentru petrecerea timpului liber, Nordis Mamaia 5 oferă acces la nouă restaurante şi cafenele, cinematograf VIP, dar şi galerie comercială cu magazine de lux, loc de joacă pentru copii şi sală de fitness. Pentru proprietarii de apartamente rezidenţiale, facilităţile includ concierge, room service şi servicii de curăţenie.

Complexul oferă facilităţi şi pentru companii, respectiv şase săli de conferinţă cu o capacitate de până la 800 de locuri şi un program inovator de servicii de wellbeing.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional